NRK Meny
Normal

Nekter for voldtektsforsøk på studenthjem

Mannen som er siktet for voldtektsforsøk i Lillehammer i helgen, nekter straffskyld.

Vargstad studenthjem
Foto: Veslemøy Christiansen / NRK

Mannen er siktet for voldtektsforsøk på en kvinne på Vargstad studenthjem i Lillehammer natt til søndag.

- Ikke varetekt

Det var i forbindelse med en fest på studenthjemmet at en kvinne skal ha blitt forsøkt voldtatt. Den fornærmede kvinnnen er blitt avhørt i dag. Den siktede er en mann i 20-åra fra Østlandet.

Mannen skal ha vært beruset da han forsøkte å voldta kvinnen.
Flere personer gikk inn og ut av leiligheten i løpet av natta, og det var noen av disse som varslet politiet.

Den siktede mannen er løslatt og når saken er ferdig etterforsket blir det opp til statsadvokaten om mannen skal tiltales eller ikke.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Nei til mottak på Rondablikk

    Politikere og administrasjon i Sel kommune sier nei til nytt asylmottak på Rondeslottet hotell, melder GD. I går ble det kjent at UDI vil etablere et mottak for asylsøkere med truende /voldelig adferd i kommunen. Ordfører Dag Erik Pryhn sier imidlertid til NRK at han frykter det ikke spiller noen rolle hva kommunen mener i saken.

  • Bekymret for Hadeland-splitting

    Gran bygdeliste, Gran Frp og MDG i Gran vil at Hadelandskommunene i fellesskap skal forhandle både med Innlandet og Viken om framtidig fylkestilhørighet. Det skriver avisa Hadeland. Kommunestyrene behandler spørsmålet om fylkestilhørighet torsdag.

  • Isblokk fra vogntog traff personbil

    Et rødt vogntog på tur nordover mistet isblokk fra taket og traff en personbil på tur sørover på E6 i Moelv. Det er store skader på bilen og den er ikke kjørbar. Det er ikke snakk om personskader, melder politiet.