NRK Meny
Normal

Overgrepstiltalt nekter for voldtekt

Mannen som er tiltalt for blant annet voldtekt, vold og trusler, nektet straffskyld for noen av de alvorligste punktene, da rettssaken mot ham startet i Glåmdal tingrett i dag.

Glåmdal tingrett

Saken mot mannen går i Glåmdal tingrett.

Foto: Ann-Kristin Mo / NRK

21-åringen fra Glåmdalsdistriktet er tiltalt for en voldtekt og flere tilfeller av vold, trusler og seksuelle overgrep mot unge jenter.

Han nekter blant annet straffskyld for voldtekten, og mener han kun har påvirket et av vitnene. Han nektet også for et tilfelle av grov vold, og for to tilfeller av trusler.

Mannen er tiltalt for til sammen 43 lovbrudd og 17 personer er involvert i saken. Flere av de fornærmede i saken var mindreårige da forholdene skal ha skjedd.

Han skal ha blitt kjæreste med flere av jentene, som var helt nede i 12-13-årsalderen. Etter hvert skal han ha brukt vold, tvang og trusler for å ha seksuell omgang med dem, ifølge tiltalen.

Det er satt av åtte dager til saken i Glåmdal tingrett.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Dyr evakueres fra låve

    Mellom 10 og 15 dyr er evakuert fra en låve ved Bybrua i Gjøvik fordi det er fare for at en mindre del av taket kan gi etter. I følge politiet er 3 takstoler knekt. Snø fra et høyere tak har rast ned på denne delen av taket.

  • Kvinne i 30-åra funnet død

    En kvinne i 30-åra er funnet død i ei leilighet i Kongsvinger, bekrefter politiadvokat Wigdis Hjalmarsen i Innlandet politidistrikt. To personer er siktet i saken. Politiet har etterforsket saken i hele dag, og vil nå avhøre de to siktede personene.