NRK Meny

Nedbemanning DNB

 • DNB-sjefen tror staben halveres

  Rune Bjerke sier bankens 10.000 ansatte og tillitsvalgte er heldige om de er flere enn 5.000 om fem år, og at det er et under om de er mer enn 5.000 om ti år, melder Dagens Næringsliv. Ny teknologi er årsaken. Banken har ingen konkret ny kuttplan nå.

 • Seks kontorer legges ned

  DNB legger ned seks kontorer i Hedmark og Oppland. Dette gjelder kontorene på Elverum, Raufoss, Moelv, Ringebu, Otta og Dombås. Samtidig vil kontorene på Lillehammer, Hamar og Gjøvik bli styrket, ifølge regionbanksjef Kenneth Anderson.

  DNB Barcode
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • DNB legger ned 59 kontorer

  DNB har beslutta å legge ned 59 av sine kontorer i Norge og sier opp 600 ansatte. Alle de ansatte vil få tilbud om sluttpakker og prosessen skal være ferdig i løpet av seks måneder. DNB vil fortsatt ha bankkontor i alle fylker.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Uavgjort etter tredje periode

  Storhamar leia 2–1 over Frisk Asker til det berre var minutt att av kampen. Så utlikna Frisk Asker. Og kampen går til sudden death.

 • Venabygdsfjellet steng

  Fylkesveg 27 over Venabygdsfjellet i Oppland/Hedmark er stengt på grunn av vanskelege køyreforhold, melder Statens vegvesen.

 • Busspassasjerer bruker oftere belte

  Statens vegvesen har kontrollert beltebruken i buss denne uka. På bussene som ble kontrollert i Oppland brukte alle belte. I Hedmark var det fem passasjerer som ikke brukte belte og fire av dem ble ilagt gebyr.

  Belte i buss
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK