NRK Meny

Nedbemanning DNB

 • DNB-sjefen tror staben halveres

  Rune Bjerke sier bankens 10.000 ansatte og tillitsvalgte er heldige om de er flere enn 5.000 om fem år, og at det er et under om de er mer enn 5.000 om ti år, melder Dagens Næringsliv. Ny teknologi er årsaken. Banken har ingen konkret ny kuttplan nå.

 • Seks kontorer legges ned

  DNB legger ned seks kontorer i Hedmark og Oppland. Dette gjelder kontorene på Elverum, Raufoss, Moelv, Ringebu, Otta og Dombås. Samtidig vil kontorene på Lillehammer, Hamar og Gjøvik bli styrket, ifølge regionbanksjef Kenneth Anderson.

  DNB Barcode
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • DNB legger ned 59 kontorer

  DNB har beslutta å legge ned 59 av sine kontorer i Norge og sier opp 600 ansatte. Alle de ansatte vil få tilbud om sluttpakker og prosessen skal være ferdig i løpet av seks måneder. DNB vil fortsatt ha bankkontor i alle fylker.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fire domfelt etter tjuveri i Skåbu

  Tre av de fire rumenerne som ble pågrepet med tjuvgods i Skåbu i november, er dømt til fengsel i ti måneder. Den siste og yngste av dem idømmes ni måneders fengsel. Det skriver Dølen(abonnement). Alle fire får 50 dager i varetekt trukket fra dommen.

 • Utmerkelse til Heidal Ysteri

  Heidal Ysteri fikk utmerkelsen Norsk Spesialitet fra Matmerk i dag. Det var landbruksministeren som delte ut prisen under Grüne Woche i Berlin. Ysteriet får heder for rømmegrøt, prim og brunost produsert i Heidal.

 • Berget klar for New York City FC

  Jo Inge Berget er klar for den amerikanske klubben New York City FC. Der blir han lagkamerat med blant annet David Villa.

  – Jeg gleder meg til å komme til New York, og spille i MLS for et av ligaens beste lag, sier Berget til klubbens nettside.

  Berget
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix