NRK Meny

Nattens hendelser 29.07.17

 • Hus brant i Valdres

  Et hus ble totalskadd i en brann i Sør-Aurdal i Valdres i natt. Det var ingen personer som skal ha kommet fysisk til skade som følge av brannen.

  Laster Twitter-innhold
 • Truet med kniv

  En person ble pågrepet og tatt med inn av politiet på Beitostølen i Valdres. Personen skal ha truet med kniv. Hendelsen skal ikke ha sammenheng med musikkfestivalen Trollrock som arrangeres i disse dager på Beitostølen.

 • Slåssing flere steder i natt

  I både Hamar, Gjøvik og Lillehammer har det vært slåssing i løpet av natta, opplyser politiet på Twitter. Ingen skal ha blitt alvorlig skadd, men på Lillehammer ble en sendt til legevakta for en sjekk.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Gulv i sauefjøs har kollapset

  Et gulv i et sauefjøs i Ringsaker har kollapset. Rundt 60 sauer har falt ned i møkkjelleren. Brannvesenet jobber med å redde ut dyra. Ingen personer har kommet til skade.

 • Badepark i Randsfjorden

  En badepark ute i Randsfjorden er snart fullfinansiert. Parken vil koste 2,4 millioner, men blir gratis å bruke. Planen er at den skal stå ferdig til Randsfjordfestivalen i august, sier Ole Henrik Pedersen i Randsfjordfestivalen.

 • Biffbanden tatt på Gjøvik

  «Biffbanden» som har herjet i Oppland er tatt. TV2-programmet Åsted Norge viste mandag bilder av to menn som stjeler storfekjøtt fra butikker i Øyer, Harpefoss og Fåvang. De skal ha stjålet 90 kilo indrefilet fra fem butikker i Oppland, skriver TV2.no.