NRK Meny
Normal

På nevene løs natt til søndag

Fire ganger måtte politiet rykke ut på slagsmål i Hedmark og Oppland lørdag kveld og natt til søndag. Flere personer endte på legevakta.

Slåsskamp på utested

Illustrasjonsfoto

Foto: Marianne Holden / NRK

Ikke alle sover søtt om natta. Mange slåss, krangler og ender i ambulanse på veg til nærmeste legevakt. I Hedmark begynte det tidlig lørdag kveld i Heidmannsgate i Hamar.

«Slagsmål mellom flere personer», melder politiet i Hedmark. De rykker ut. En person trenger helsehjelp, og kjøres senere til legevakt med skader i ansiktet. Noen straffesak blir det ikke. Ingen vil snakke.

Søker etter kranglevorne

«Vi søker etter kranglevorne i Sandvika/Ottestad», skriver politiet rett etter midnatt. De har fått melding om slåsskamp mellom flere personer på Ottestad ungdomsskole,i Stange, men finner ingen da patruljen kommer dit.

Litt etter klokka 02 smeller det i Kongsvinger. Flere personer braker sammen i slagsmål ved rådhuset. En blir pågrepet. En er påført skader i hodet og må på legevakt. Etter hvert viser det seg at flere allerede har reist til legevakt, og politiet drar dit for å snakke med de involverte.

Slått og sparket

På morgenkvisten får politiet melding om at en mann er slått og sparket av flere på Skreia. Men det er usikkert om personen er skadet, og om han vil anmelde saken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.