På nevene løs natt til søndag

Fire ganger måtte politiet rykke ut på slagsmål i Hedmark og Oppland lørdag kveld og natt til søndag. Flere personer endte på legevakta.

Slåsskamp på utested

Illustrasjonsfoto

Foto: Marianne Holden / NRK

Ikke alle sover søtt om natta. Mange slåss, krangler og ender i ambulanse på veg til nærmeste legevakt. I Hedmark begynte det tidlig lørdag kveld i Heidmannsgate i Hamar.

«Slagsmål mellom flere personer», melder politiet i Hedmark. De rykker ut. En person trenger helsehjelp, og kjøres senere til legevakt med skader i ansiktet. Noen straffesak blir det ikke. Ingen vil snakke.

Søker etter kranglevorne

«Vi søker etter kranglevorne i Sandvika/Ottestad», skriver politiet rett etter midnatt. De har fått melding om slåsskamp mellom flere personer på Ottestad ungdomsskole,i Stange, men finner ingen da patruljen kommer dit.

Litt etter klokka 02 smeller det i Kongsvinger. Flere personer braker sammen i slagsmål ved rådhuset. En blir pågrepet. En er påført skader i hodet og må på legevakt. Etter hvert viser det seg at flere allerede har reist til legevakt, og politiet drar dit for å snakke med de involverte.

Slått og sparket

På morgenkvisten får politiet melding om at en mann er slått og sparket av flere på Skreia. Men det er usikkert om personen er skadet, og om han vil anmelde saken.