NRK Meny
Normal

Mye fyll og bråk i natt

Det har vært mye fyll, bråk og slåssing i Hedmark og Oppland i natt, men ingen alvorlige hendelser.

Alle de tre politidistriktene i Innlandet forteller at det har vært mye å gjøre natt til 1. mai. Mange steder har politiet måttet bortvise fulle og kranglete personer.

I Lillehammer sentrum var det mye bråk i natt, forteller politiet i byen. Der førte blant annet fulle utesteder til at det ble bråk utenfor disse og politiet måtte holde orden utenfor. Flere steder i byen var det slåsskamper som politiet måtte ordne opp i. En rekke personer ble bortvist fra byen.

Hoppet på panseret

Også i Hedmark forteller politiet at det har vært mye fyll og bråk i natt, men ingen alvorlige hendelser der heller.

Både i Elverum, Hamar, Brumunddal, Tynset og i Stange måtte politiet ta kontroll på berusete og kranglete personer. I Ottestad rykket politiet ut til bråk på en privatfest der det var mindreårige til stede. I Hamar hoppet en beruset person på panseret til en forbipasserende bil. Vedkommende blir anmeldt.

Både på Domkirkeodden og på Midtstranda hadde mange ungdommer samlet seg til drikkelag. Under brua på riksveg 25 ved Midtstranda ble 30–40 ungdommer pålagt å forlate stedet etter å ha ryddet etter seg. Det samme skjedde på Domkirkeodden.

Rolig russetreff på Gjøvik

I Vest-Oppland har det vært flest tilfeller av bråk i Valdres. På Gjøvik ble to personer satt i arresten etter slåssing på et russetreff på Øverby, men disse var ikke russ. Russen skal ha oppført seg bra og politiet har ikke fått klager fra naboer.

På Hovdetoppen i Gjøvik hadde 50–60 ungdommer i ungdomsskolealder samlet seg i går kveld. Mange hadde drukket alkohol og flere stakk av da politiet kom. Foreldrene blir nå kontaktet av politiet.