NRK Meny
Normal

Fire motorsyklister skadet i ulykker

En motorsyklist ble påkjørt bakfra i Kongsvinger. I Totenvika fikk en motorsyklist bruddskader. I Gaupen kjørte en motorsyklist av vegen og en fjerde veltet i Heidal.

Ulykken i Kongsvinger skjedde i Brugata i sentrum. Det vil si at hastigheten var lav, og motorsyklisten ble ikke alvorlig skadet.

– Det var en mann i 20-åra og han er sendt til sjukehuset i Kongsvinger for sjekk for sikkerhets skyld sier operasjonsleder hos politiet i Hedmark, Jan-Egil Gilberg.

Bruddskader

En annen motorsyklist ble skadet i en ulykke på fylkesvei 33 i Totenvika i Vestoppland i 15-tida i ettermiddag. Han ble kjørt til sjukehus med diverse bruddskader, men han var ved bevissthet, melder politiet.

Til Ullevål

Tidligere i dag, var det også en motorsykkelulykke i Gaupen i Ringsaker. Der kjørte motorsyklisten av vegen. Ingen andre var involvert i ulykken. MC-føreren ble først fraktet til sjukehuset i Hamar, og så videre til Ullevål. På Ullevål er han undersøkt og anses som lettere skadet.

Veltet i Heidal

I 19-tiden søndag kveld skjedde den fjerde MC-ulykken for dagen. En motorsyklist veltet på fylkesveg 277 i Heidal. Sjåføren fikk skader i det ene beinet, melder politiet.

Utsatt i trafikken

Trygg Trafikk melder at færre motorsyklister mister livet i trafikken nå, men at risikoen fortsatt er høyere for MC-førere enn for andre trafikanter.

Les: Trygg Trafikk om MC

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fire tatt for bruk av narkotika

  Til sammen fire personer, tre i Hamar og en i Elverum er i løpet av natta anmeldt for bruk og/eller besittelse av narkotika. I Elverum var det tips om salg som førte dem til vedkommende, men etter avhør ble personen sendt hjem.

 • En person skadd etter ulykke

  Tre personer var involvert da too biler kolliderte på Bøverbru i 23-tida fredag kveld. Føreren av den ene bilen ble tatt med til sjukehus for behandling, men skal ikke være alvorlig skadet.

 • Seksuell trakassering i innlandet

  7 prosent av kvinnelige politikere fra Hedmark sier at de er blitt utsatt for seksuell trakassering de siste tre årene, mens tallet er 5 prosent for Oppland, viser tall fra NorgesBarometeret.

  Seksuell trakassering
  Foto: Illustrasjonsfoto: Birte Njøsen Horne / NRK