NRK Meny
Normal

Moped mot ambulanse

En mopedist er kjørt til legebehandling etter at han kolliderte med en ambulanse i Gran sentrum i ettermiddag.

 

Avisa Hadeland skriver på sine nettsider at ulykka skjedde da ambulansen var på vei ut i Storgata fra stasjonsområdet. Mopedisten, en mann i 50-åra fra Gran, kom nordfra. Han klaget over smerter i brystet etter sammenstøtet og ble fraktet til Gran legesenter for undersøkelse. Det er foreløpig uklart hvor alvorlige skadene er.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om årsaken til ulykka, men opplyser at sørgående trafikk i Storgata har vikeplikt for kjøretøy som kommer fra stasjonsområdet.

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ras over vegen i Bøverdalen

  Fylkesveg 55 i Bøverdalen er åpen igjen etter at et mindre ras stengte deler av vegen tidligere i kveld. Ingen personer eller kjøretøy var berørt.

 • Snøras på Tronfjell og Dombås

  Både ved Tronfjell i Alvdal og ved Grønseterhøe i Dombås er det meldt om snøskred i kveld. Skredet ved Tronfjell er sjekket ut av Røde Kors og politi, luftambulansen har søkt over området i Dombås. Det er ikke spor av folk i eller ved skredet noen av stedene, melder politiet.

 • Kronprinsen besøkte Budor

  Kronprins Haakon besøkte Røde Kors sin hytte på Budor i Løten i dag. Her fikk han blant annet vite hvor mange som rykker ut for å hjelpe påsketuristene. –Jobben hjelpekorpsene gjør for at vi andre kan ferdes trygt i fjellet er veldig viktig, sa kronprinsen.

  Kronprins Haakon besøker Røde Kors på Budor
  Foto: Frode Meskau / NRK