NRK Meny

Mistenkelig dødsfall Ridabu

 • Obduksjonsrapport Ridabu klar

  Politiet har i ettermiddag fått svar på obduksjonen av mannen som ble funnet død i sitt hjem på Ridabu i Hamar 1. nyttårsdag. Rapporten konkluderer med at dødsfallet skyldes medisinsk årsak, opplyser politiet. Politiet avslutter dermed sitt arbeid med saken.

  Mistenkelig dødsfall Ridabu
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Obduksjonsrapport kan komme i dag

  I dag kan svaret komme på hva en mann i 60-åra som ble funnet død i et hus på Ridabu fredag døde av. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig, men etterforsker det foreløpig ikke som drap, skriver HA. De avventer obduksjonsrapporten som vil avgjøre den videre etterforskninga.

 • Bekrefter avdødes identitet

  Det var en mann i 60-årene som ble funnet død i sitt hjem på Ridabu i går ettermiddag. Det bekrefter politiet i Hedmark i dag. Politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig og i går ble det gjort tekniske undersøkelser på stedet. Avdøde skal obduseres, og politiet håper rapporten er klar til uka.

  Mistenkelig dødsfall Ridabu
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Fortsetter etterforskning

  Politiet i Hedmark fortsetter i dag etterforskninga av et dødsfall i en bolig på Ridabu i Hamar. Den avdøde skal obduseres, og inntil rapporten er klar er det for tidlig å si noe omstendighetene rundt dødsfallet, sier politiadvokat Barbro Røkenes.

 • Avventer obduksjon

  Personen som er funnet død på en privat adresse på Ridabu i Hamar skal obduseres. Det sier operasjonsleder Therese Bylterud ved Hedmark politidistrikt. Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 15.09 i dag. – Teknikere jobber på stedet og vi avventer svar derfra før vi kan si noe mer, sier Bylterud. Avdødes nærmeste er informert om dødsfallet.