NRK Meny

Mistenkelig dødsfall Ridabu

 • Obduksjonsrapport Ridabu klar

  Politiet har i ettermiddag fått svar på obduksjonen av mannen som ble funnet død i sitt hjem på Ridabu i Hamar 1. nyttårsdag. Rapporten konkluderer med at dødsfallet skyldes medisinsk årsak, opplyser politiet. Politiet avslutter dermed sitt arbeid med saken.

  Mistenkelig dødsfall Ridabu
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Obduksjonsrapport kan komme i dag

  I dag kan svaret komme på hva en mann i 60-åra som ble funnet død i et hus på Ridabu fredag døde av. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig, men etterforsker det foreløpig ikke som drap, skriver HA. De avventer obduksjonsrapporten som vil avgjøre den videre etterforskninga.

 • Bekrefter avdødes identitet

  Det var en mann i 60-årene som ble funnet død i sitt hjem på Ridabu i går ettermiddag. Det bekrefter politiet i Hedmark i dag. Politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig og i går ble det gjort tekniske undersøkelser på stedet. Avdøde skal obduseres, og politiet håper rapporten er klar til uka.

  Mistenkelig dødsfall Ridabu
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Fortsetter etterforskning

  Politiet i Hedmark fortsetter i dag etterforskninga av et dødsfall i en bolig på Ridabu i Hamar. Den avdøde skal obduseres, og inntil rapporten er klar er det for tidlig å si noe omstendighetene rundt dødsfallet, sier politiadvokat Barbro Røkenes.

 • Avventer obduksjon

  Personen som er funnet død på en privat adresse på Ridabu i Hamar skal obduseres. Det sier operasjonsleder Therese Bylterud ved Hedmark politidistrikt. Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 15.09 i dag. – Teknikere jobber på stedet og vi avventer svar derfra før vi kan si noe mer, sier Bylterud. Avdødes nærmeste er informert om dødsfallet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Krever ulv fjernet fra beiteområder

  Der er sett ulv og ulvespor flere steder i Ringebufjellet. Statens Naturoppsyn – SNO, har bekreftet fakta. Nå krever leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Merete Furuberg (bildet), at ulvene må fjernes fra villreinområde og beiteprioriterte områder.

  Landsmøte i Norsk bonde-og småbrukarlag.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Ber om etterlønn

  Tidligere fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning ber om 200.000 kroner i etterlønn, skriver Østlendingen. Han trakk seg som fylkesordfører i januar etter varsler om upassende oppførsel. Fylkesordfører Arnfinn Nergård anbefaler fylkestinget å si ja.

  Tidligere fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning
  Foto: Hedmark fylkeskommune
 • Ingvild Flugstad Østberg nr. 4

  Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik gikk inn til 4. plass på 30 kilometer med skibytte på OLs siste dag i Sør-Korea. Hun ble slått på oppløpet av svenske Stina Nilsson(bildet).

  VINTER-OS 2018 SKIDOR LÄNGD 30 KM KLASSISKT DAMER
  Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix