NRK Meny
Normal

Obduseres i løpet av mandag

En kvinne i 60-årene ble funnet død utenfor en bolig på Hjellum i Hamar søndag formiddag. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Mistenkelig dødsfall på Hjellum

POLITIET UNDERSØKER: Politiet foretok søndag undersøkelser og avhør i området der kvinnen ble funnet død.

Foto: Arne Sørenes / NRK

Kvinnen som ble funnet død søndag morgen vil bli obdusert i løpet av mandag, opplyser politiet.

Det var klokka 09.56 at politiet fikk melding om en person som lå utendørs på Hjellum i Hamar. Det viste seg at personen var død og politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. Det var tilfeldig forbipasserende som varslet politiet.

Usikker dødsårsak

– Vi vet ikke hva som er årsaken til dødsfallet og ønsker derfor få klarhet i det. Politiet gjør nå nødvendige undersøkelser, sier operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Stig Folstad Hansen.

Politiet snakker med vitner og vil trolig foreta en rundspørring i området der kvinnen ble funnet død.

– Krimteknikere vil sikre eventuelle tekniske spor i området. Det er mulig at kvinnen døde av naturlige årsaker, men fordi vi ikke vet dødsårsaken, må vi gjøre nødvendige undersøkelser nå, sier Folstad Hansen.

Kaldt i området

Kvinnen ble funnet med ytterklær på, men politiet vil foreløpig ikke kommentere hvorvidt det er hennes egen bolig hun ble funnet utenfor.

Natt til søndag var det nærmere 20 minusgrader i Hamar-området.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • -Ta vel i mot bøssebærerne

  Nå i ettermiddag og kveld skal alle husstander i Hedmark og Oppland få besøk av bøssebærere fra TV-innsamlingsaksjonen. Fylkesaksjonsleder i Oppland, Wiggo Slåttsveen, ber folk ta vel imot dem. –Mitt mål for kvelden er selvsagt at vi samler inn mest mulig penger i Oppland, og målet er dessuten alltid å slå Hedmark, ler han.

  Wiggo Slåttsveen
  Foto: Marianne Duun Malmo / NRK
 • Surt tap for Elverum

  Elverums fotballherrer ble slått 0–1 på hjemmebane av Sandnes Ulf. Tapet gjør at Elverum fremdeles ligger på en utsatt nedrykksplass to kamper før sesongen er over.

 • Elverum ligger under

  Sandnes Ulf tar ledelsen 0–1 mot Elverum etter skåring av Axel Kryger. Da spøker det for Elverums håp om å berge plassen i 1. divisjon. Med to kamper igjen å spille ligger de to poeng bak Fredrikstad, som ligger på playoffplassen.