NRK Meny
Normal

Obduseres i løpet av mandag

En kvinne i 60-årene ble funnet død utenfor en bolig på Hjellum i Hamar søndag formiddag. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Mistenkelig dødsfall på Hjellum

POLITIET UNDERSØKER: Politiet foretok søndag undersøkelser og avhør i området der kvinnen ble funnet død.

Foto: Arne Sørenes / NRK

Kvinnen som ble funnet død søndag morgen vil bli obdusert i løpet av mandag, opplyser politiet.

Det var klokka 09.56 at politiet fikk melding om en person som lå utendørs på Hjellum i Hamar. Det viste seg at personen var død og politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. Det var tilfeldig forbipasserende som varslet politiet.

Usikker dødsårsak

– Vi vet ikke hva som er årsaken til dødsfallet og ønsker derfor få klarhet i det. Politiet gjør nå nødvendige undersøkelser, sier operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Stig Folstad Hansen.

Politiet snakker med vitner og vil trolig foreta en rundspørring i området der kvinnen ble funnet død.

– Krimteknikere vil sikre eventuelle tekniske spor i området. Det er mulig at kvinnen døde av naturlige årsaker, men fordi vi ikke vet dødsårsaken, må vi gjøre nødvendige undersøkelser nå, sier Folstad Hansen.

Kaldt i området

Kvinnen ble funnet med ytterklær på, men politiet vil foreløpig ikke kommentere hvorvidt det er hennes egen bolig hun ble funnet utenfor.

Natt til søndag var det nærmere 20 minusgrader i Hamar-området.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Blir ikke rik på skihopping

  Henrik Kristoffersen tjente dobbelt så mye på én seier som OL-gullvinner Maren Lundby (bildet) har gjort hele denne sesongen på skihopping. Det skriver Aftenposten. Maren Lundby har tjent inn 297 400 kroner i premiepenger i verdenscupen.

  Maren Lundby
  Foto: Helle Fjelldalen
 • Uklart når veg åpnes etter snøras

  Det er ikke klart når fylkesveg 435 mellom Otta og Nord-Sel igjen kan åpnes for vanlig trafikk, etter snøraset i morges. Vegen er snart ryddet, men en geolog skal undersøke om det er fare for nye ras. Ingen personer eller biler ble tatt.

  Raset som stenger vegen
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Tak rast ned på lagerbygning.

  Inger personer ble skadd da taket på en lagerbygning på Fagernes raste sammen. Dette er en bygning inne på avsperret område. Politiet er på stedet for etterforskning.