NRK Meny
Normal

Mistenkelig dødsfall

En 58 år gammel kvinne ble funnet død i sitt eget hjem i Elverum tirsdag kveld. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

Det var politiet som fant den døde kvinnen i hennes egen leilighet på Strandstykket i Elverum i 19-tida i går kveld. Politiet gikk inn i leiligheten etter at de ble varslet av familiemedlemmer.

- Omstendighetene rundt dødsfallet er uklare, og vi vet foreløpig ikke hva kvinnen døde av sier politiadvokat Jan Magne Lyngvær ved Hedmark politidistrikt.

Politiet har derfor begjært obduksjon, for å få svar på dødsårsaken. Den vil bli utført i dag.

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Vogntog med stor overvekt

    Et transportfirma fikk et samlet gebyr på nesten 110 000 kroner etter at to vogntog ble stoppet med overlast av Statens vegvesen i Elverum i går. Kontrollen ble gjort på fylkesvei 546 i Elverum.

  • Ingen pågrepet etter brann

    Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter brannen ved rådhuset i Raufoss i går kveld. Det brant ved søppelkassene utenfor rådhuset og videobilder viser at en person bar paller til arnestedet.

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.