NRK Meny

Mistenkelig dødsfall Hjellum

 • Ikke kriminelt bak Hjellum-dødsfall

  Lørdag 16. januar 2016 ble en kvinne i 60-årene funnet død utendørs på Hjellum. Politiet har nå fått svar på obduksjonen og det er ikke noe straffbart knyttet til dødsfallet. Politiet avslutter dermed sitt arbeid med saken.

 • Kvinne funnet død i Hamar

  Det er en kvinne i 60-årene som ble funnet død utenfor en bolig på Hjellum i Hamar i formiddag. – Vi ser på dødsfallet som mistenkelig fordi vi ikke vet hvorfor hun døde. Politiet avhører vitner og gjør nødvendige undersøkelser på stedet, sier operasjonsleder Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt.

  Politiet undersøker mistenkelig dødsfall på Hjellum i Hamar
  Foto: ARNE SØRENES / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Utforkjøring Trysil

  2 personer er sendt til legesjekk, etter utforkjøring på riksveg 25 i Grambolia ved Nybergsund. Ulykken skjedde litt før klokka 11.00. Vegen var stengt en periode, men er nå åpen igjen for trafikk.

 • Trailer veltet i Vang i Valdres

  På E16 ved Kvismoen i Vang i Valdres har en semitrailer kjørt i grøfta og veltet inn igjen i vegbanen. Ifølge politiet er det ikke meldt om personskade. Det er snøslaps på stedet og trafikken dirigeres forbi.

 • 89 kroner å kjøre Moelv-Kolomoen

  Det vil koste 89 kroner for lette kjøretøy å kjøre nye E6 mellom Kolomoen og Moelv, og mindre summer for deler av vegen. Det blir seks bomstasjoner med toveis innkreving, fra 2019 til 2034. Det skriver VG.