NRK Meny

Mistenkelig dødsfall Hjellum

 • Ikke kriminelt bak Hjellum-dødsfall

  Lørdag 16. januar 2016 ble en kvinne i 60-årene funnet død utendørs på Hjellum. Politiet har nå fått svar på obduksjonen og det er ikke noe straffbart knyttet til dødsfallet. Politiet avslutter dermed sitt arbeid med saken.

 • Kvinne funnet død i Hamar

  Det er en kvinne i 60-årene som ble funnet død utenfor en bolig på Hjellum i Hamar i formiddag. – Vi ser på dødsfallet som mistenkelig fordi vi ikke vet hvorfor hun døde. Politiet avhører vitner og gjør nødvendige undersøkelser på stedet, sier operasjonsleder Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt.

  Politiet undersøker mistenkelig dødsfall på Hjellum i Hamar
  Foto: ARNE SØRENES / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tre fikk forenklet forelegg

  Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

 • Rolig start for Røde Kors

  Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

 • To leteaksjoner i Oppland

  Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.