NRK Meny
Normal

Midtbanesliter banket skiess

HamKams midtbanesliter Rune Buer Johansen satte det spurtsterke skiesset Petter Nordthug på plass i rulleskisprinten i Hamar i går

Rune Buer Johansen løper mye, men helst på fotballbanen, og med ball.

I går deltok han i Kirkebakken Grand Prix i Hamar, og på rulleski slo han ut flere skiess. Ikke bare måtte Petter Nordthug gi tapt for østfoldingen, også Ole Einar Bjørnadlen måtte se seg slått i en mann mot mann-duell.

 

 

Jeg har gått litt på rulleski, sier Rune Buer Johansen til HA, - men i dag fikk jeg igjen for å ha vært allsidig.

Fotballspilleren har drevet med turn og sykkel, langrenn, slalåm og hopp.

Buer Johansen ble slått ut av Hamar skiklubbs Tommy Åsen i semifanelen. Åsen vant til slutt.

Og i morgen spiller Rune Buer Johansen en omgang for HamKam 2 mot Nybergsund.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.

 • Veiby nummer 3 i Rally Sweden

  Kongsvinger-kjøreren Ole Christian Veiby kom på tredjeplass i den neste raskeste klassen (WRC2) i Rally Sweden som blant annet ble kjørt i Grue og Åsnes. Japaneren Takamoto Katsuta vant. Franske Thierry Neuville vant den raskeste klassen, med Andreas Mikkelsen på 3. plass.

  Ole Christian Veiby nr 3 i Rally Sweden
  Foto: Even Management