NRK Meny

Mette Marits bror til Hedmark

Høgskolen i Hedmark har ansatt First House-sjef Per Høiby som høgskolelektor. Høiby, som er en av de mest profilerte kommunikasjonslederne i Norge, skal arbeide ved avdelingen for økonomi- og ledelsesfag, skriver Dagens Næringsliv. Per Høiby, som er broren til kronprinsesse Mette Marit, skal undervise i skolens nye siviløkonomprogram i tillegg til bachelorprogrammet krise og beredskap.

Per Høiby
Foto: First House

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trafikkulykke Stange sentrum

  Fire biler har vært involvert i ei trafikkulykke i Stange sentrum onsdag ettermiddag. Ifølge politiet er det bensinlekkasje, og nødetatene er på stedet. En person er kjørt til legevakt med kuttskader i ei hånd.

 • Støtter luftputebåt på Mjøsa

  Formannskapet i Gjøvik vedtok i dag å støtte en planlagt luftputebåt på Mjøsa. Det er redningsselskapet som vil ta en slik doning i bruk for å kunne ha helårsberedskap på innsjøen. Gjøviks politikere gir 2 kr pr innbygger, tilsammen 60.000 kroner.

  Luftputebåt på Mjøsa
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Politimann siktet

  En politimann ansatt i Innlandet politidistrikt er i følge VG siktet for motarbeiding av rettsvesenet. Mannen ble i fjor dømt til samfunnstraff for råkjøring i sivil politibil. Fengslingsmøtet starter klokka 15 i ettermiddag.