NRK Meny
Normal

Menn mistenkt for innbrudd pågrepet etter politijakt

Tre menn fra Moldova er pågrepet i Trøndelag mistenkt for flere boliginnbrudd i Gudbrandsdalen og Vestoppland.

Bilen som mennene kjørte har vært etterlyst siden i går, og i dag fikk politiet tips om at den var sett på Sjoa. En politibetjent oppdaget deretter bilen på Dombås, og fulgte etter den.

Ingen dramatikk

Til sammen var det tre politipatruljer fra Gudbrandsdalen og Trøndelag som la seg etter den etterlyste bilen. Det hele foregikk uten dramatikk og bilen med de tre mennene ble stanset på E6 i Drivdalen.

Mennene er mistenkt for flere husinnbrudd blant annet i Follebu, på Tretten, i Fåvang, på Gjøvik, i Redalen og i Snertingdalen.

Skilt

På et av stedene i Vestoppland fikk et vitne med seg deler av et registreringsskilt på en bil, og dette nummeret ligner på det som sitter på bilen som ble stoppet i Trøndelag, ifølge politiet.

Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet, men sier det i utgangspunktet er lett omsettelige gjenstander.

Politiet i Vestoppland har også funnet en stjålet bil i et grustak i Redalen, og setter denne bilen i sammenheng med innbruddene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bil på taket

    En bil har kjørt av vegen og havnet på taket i Amundrudveien på Jaren i Gran kommune. To personer er ute av bilen, men skadetomfanget er uvisst, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

  • Klager TV2 inn for PFU

    Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg. Det melder Medier24. Bakgrunnen skal være at Edvardsen mener at TV 2 har delt upublisert kildemateriale med Norges Fotballforbund.

    Svein- Erik Edvartsen, klubbdirektør i Lørenskog ishockey
    Foto: Knut Erik Solhaug / NRK