NRK Meny
Normal

Menn mistenkt for innbrudd pågrepet etter politijakt

Tre menn fra Moldova er pågrepet i Trøndelag mistenkt for flere boliginnbrudd i Gudbrandsdalen og Vestoppland.

Bilen som mennene kjørte har vært etterlyst siden i går, og i dag fikk politiet tips om at den var sett på Sjoa. En politibetjent oppdaget deretter bilen på Dombås, og fulgte etter den.

Ingen dramatikk

Til sammen var det tre politipatruljer fra Gudbrandsdalen og Trøndelag som la seg etter den etterlyste bilen. Det hele foregikk uten dramatikk og bilen med de tre mennene ble stanset på E6 i Drivdalen.

Mennene er mistenkt for flere husinnbrudd blant annet i Follebu, på Tretten, i Fåvang, på Gjøvik, i Redalen og i Snertingdalen.

Skilt

På et av stedene i Vestoppland fikk et vitne med seg deler av et registreringsskilt på en bil, og dette nummeret ligner på det som sitter på bilen som ble stoppet i Trøndelag, ifølge politiet.

Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet, men sier det i utgangspunktet er lett omsettelige gjenstander.

Politiet i Vestoppland har også funnet en stjålet bil i et grustak i Redalen, og setter denne bilen i sammenheng med innbruddene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Leteaksjon i avsluttet

  Leteaksjonen på Valdresflya i Oppland er nå avsluttet. Begge personene sjekkes av helsepersonell, melder politiet.

 • Leteaksjon på Valdresflya

  En skuterpatrulje er sendt ut for å lete etter en person som har kommet bort fra turkameraten sin på Valdresflya i området. Det er dårlig vær i området og ikke mulig å fly med helikopter. Letemannskapene har hatt telefonkontakt med vedkommende.

  Laster Twitter-innhold
 • Uavgjort etter tredje periode

  Storhamar leia 2–1 over Frisk Asker til det berre var minutt att av kampen. Så utlikna Frisk Asker. Og kampen går til sudden death.