NRK Meny
Normal

MC-fører alvorlig skadd

En 16 år gammel motorsyklist kom alvorlig til skade da han kjørte inn i siden på en personbil i Brumunddal torsdag kveld.

Politiet fikk beskjed om ulykka på riksvei 84 klokken 22.35 torsdag kveld.

Ulykka skjedde like ved Smart-stasjonen i Brumunddal da 16-åringen som kom fra Hamar, kolliderte med en møtende personbil som skulle svinge over veien. 16-åringen ble først fraktet til sjukehuset i Hamar og deretter sendt med ambulansehelikopter til Ullevål universitetssykehus.

Sykehuset opplyser at guttens skader er alvorlige, men ikke livstruende. 16-åringen har pådratt seg skader i hodet, ansikt og bryst, og har fått bruddskader.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar tapte – Løke vist ut

  Storhamars håndballjenter tapte 25-34 borte mot Vipers i kveld. Heidi Løke fikk rødt kort. Tapet gjør at Storhamar med all sannsynlighet er ute av gullkampen i årets eliteserie.

 • Trafikkuhell på E16

  Det har vært to mindre trafikkuhell på E16 Kongsvinger, med flere involverte biler. Det er glatt på stedet. Noen involverte er blitt fraktet til legevakten og sjekkes for skader.

 • Lillehammer vant etter forlengning

  Lillehammer hockey vant ettermiddagens semifinalekamp mot Sparta 2-1. Kampen gikk til spilleforlengning. Seiersmålet ble satt inn av Mads Homdrom. Dermed leder både Lillehammer og Storhamar 2-0 i kamper, og ligger godt an til å få møtes i finalen.

  Lillehammer - Sparta
  Foto: Stein Schinstad / NRK