NRK Meny
Normal

Mann til sykehus etter båtbrann

En mann ble kjørt til sykehuset i Hamar for en sjekk etter en båtbrann ved Tjuvholmen i Hamar. Brannen er nå slukket.

Båtbrann i Hamar

Båten som brenner ligger lengst ute på brygga i Hamar.

Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK

Politiet fikk melding om brannen 17.43 i dag. Brannvesenet kom raskt til stedet og fikk slukket brannen.

Skulle lage mat

Båteieren, som er fra Hedmarken, har selv fortalt til politiet at brannen startet i forbindelse med matlaging med et stormkjøkken inne i fritidsbåten. Båten lå ved Tjuvholmen da brannen startet.

Det var ikke andre personer i båten da brannen startet.

– Etter det vi har fått opplysninger om fikk mannen brannskader på den ene armen og skal også sjekkes for røykskader, sier operasjonsleder Jan-Egil Gilberg ved Hedmark politidistrikt.

Båten fikk store skader.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Dømt for å ha tent på hus

  To menn i 20-åra er dømt for å ha tent på en bolig på Jevnaker i mai 2014. Det skriver Hadeland. Huset var tomt og ble brukt som en avlastningsbolig for barn. Ifølge avisa slipper de to å sone i fengsel på grunn av tungtveiende personlige forhold.

 • Dyr ulvesommer

  Kostnadene etter sommerens ulveangrep på sau på Hadeland , Toten og Hurdal er på nær 3,5 millioner kroner. Fylkesmannen i Oppland har sendt Klima- og miljøverndepartementet oversikt. Rundt 300 sauer er påvist tatt av ulv i disse områdene i sommer.

  Sauekadaver etter ulveangrep i Gran
  Foto: Privat
 • Bønder satser på fiskeoppdrett

  Fylkesrådet i Hedmark har godkjent det første anlegget for landbasert oppdrett av røye. 20 bønder fra nord i Østerdalen til Våler i sør vil satse på oppdrettsfisk. På sikt håper initiativtakerne at fiskeoppdrett skal bli like stort som skogbruk.