Mann skutt i låret på Magnor

 • Opprettholder henleggelse

  Riksadvokaten opprettholder henleggelsen av drapsforsøk-siktelsen etter en skyte-episode på Magnor i fjor høst. Bistandsadvokat Jan Kildahl sier mannen som ble skutt på er skuffet over henleggelsen. Mannen som skjøt sier han skjøt i nødverge.

 • Sluppet fri etter skyte-episode

  Mannen som ble varetektsfengslet etter at en mann ble skutt på i Eidskog i begynnelsen av august, ble sluppet fri fra varetekt i forrige uke. To menn ble pågrepet, og en ble varetektsfengslet. Han er nå sluppet fri, fordi politiet mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse.

 • Løslatt etter skyte-episode

  En av mennene som ble pågrepet etter at en mann ble skutt på i Eidskog er løslatt. Årsaken til løslatelsen er at politiets etterforskning viser at det ikke var han som skjøt. En mann i 30-årene ble i går varetektsfengslet i to uker. Han nekter straffskyld.

 • Varetektsfengslet i to uker

  En av mennene som ble pågrepet etter at en mann ble skutt i låret i Eidskog tirsdag, er varetektsfengslet i to uker. Politiet avhører nå den andre siktede i saken, og skal vurdere om også han skal varetektsfengsles.

 • Fremstilles for varetektsfengsling

  En av mennene som i går ble pågrepet etter at en mann ble skutt i låret på Magnor framstilles for varetektsfengsling. Begge mennene som ble etterlyst etter skyteepisoden er pågrepet. Det er mannen som ble tatt først som fremstilles for varetekt i dag.