NRK Meny
Normal

Mann siktet for kroppsskade etter knivstikking

Mannen i 50-årene som er siktet for knivstikkingen i Hov i Søndre Land natt til lørdag, sitter nå varetektsfengslet på Gjøvik politistasjon.

Politiet har sperret av et område på Skullerud.
Foto: Ingvild Baltzersen Sund / NRK

Mannen i 50-årene er siktet for kroppsskade etter en knivstikking av en annen mann i 40-årene i en leilighet i Hov. Mannen i 40-årene skal ha blitt knivstukket i brystet.

De to skal være kjenninger av politiet fra tidligere. Knivstikkingen skal ha skjedd som følge av en krangel, og saken blir nå etterforsket.

Mannen i 40-årene ligger på Ullevål universitetssykehus i Oslo. Tilstanden skal være stabil, men alvorlig.

Politiadvokat Ingveig Nøkleby kan ikke si noe om hendelsesforløpet da det enda er tidlig i etterforskningen.

– Nå må vi først og fremst få kartlagt hva som har skjedd inne i denne leiligheten, før vi kan si noe mer, sier Nøkleby.

Det vil bli gjort ytterligere avhør av mannen i 50-årene søndag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Lettare personskade

    Politiet melder om lettare personskade i samband med at eit vogntog velta på fylkesveg 33 på Odnesbakken i Søndre Land. Naudetatane arbeider framleis på staden og der er ifølgje politiet trafikale utfordringar.

  • Vogntog velta

    Eit vogntog har velta på fylkesveg 33 på Odnessbakken i Søndre Land. Det er saktegåande trafikk på staden. Politiet er på veg.

  • Stengjer Valdresflye

    Statens vegvesen melder at fylkesveg 51 Valdresflye blir stengd på grunn av sterk vind og snøfokk. Vegen blei opa klokka 10.00 i dag, men måtte altså stengast att på grunn av vanskelege køyreforhold.