NRK Meny
Normal

Beruset mann oppsøkte barnevernsinstitusjon

Politiet måtte rykke ut da en beruset mann oppsøkte jenter på en barnevernsinstitusjon i natt.

Unge jenter ved en barnevernsinstitusjon i Oppland tok kontakt med politiet i Gjøvik i natt, fordi en beruset mann prøvde å få kontakt med dem.

Mannen i 20-åra hadde kjørt bil i beruset tilstand, og opptrådte ubehagelig overfor jentene. Da politiet kom forsøkte han å stikke av til fots, men ble innhenta og måtte bli med til Gjøvik politistasjon for blodprøve.

Han hadde heller ikke førerkort og anmeldes for dette, det opplyser Vest-Oppland politidistrikt.


SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Badepark i Randsfjorden

    En badepark ute i Randsfjorden er snart fullfinansiert. Parken vil koste 2,4 millioner, men blir gratis å bruke. Planen er at den skal stå ferdig til Randsfjordfestivalen i august, sier Ole Henrik Pedersen i Randsfjordfestivalen.

  • Biffbanden tatt på Gjøvik

    «Biffbanden» som har herjet i Oppland er tatt. TV2-programmet Åsted Norge viste mandag bilder av to menn som stjeler storfekjøtt fra butikker i Øyer, Harpefoss og Fåvang. De skal ha stjålet 90 kilo indrefilet fra fem butikker i Oppland, skriver TV2.no.

  • Trosholmen ordførerkandidat

    Nominasjonskomiteen i Lillehammer Arbeiderparti innstiller Ingunn Trosholmen som ordførerkandidat til kommunevalget i 2019. Trosholmen har tidligere vært varaordfører i Øyer og er i dag varaordfører i Lillehammer. Hun var åtte år ved Nansen Fredssenter.