NRK Meny
Normal

Mann omkom i frontkollisjon

En mann i 30-årene omkom da to biler frontkolliderte på fylkesvei 24, nord for Skarnes i Sør-Odal natt til lørdag.

Laster kart, vennligst vent...

En mann i 50-årene ble fraktet til sykehuset i Kongsvinger med lettere skader. Begge de to mennene er fra Glåmdalsdistriktet.

Ifølge politiet var det ingen flere personer i de to bilene som kolliderte. Det er for tidlig å si noe om årsaken til kollisjonen.

– Vi har vært på stedet og gjort undersøkelser, men vi vet foreløpig ikke noe om årsaken til ulykka, sier Terese Hoff Bylterud i Hedmark politidistrikt.

Vegen er nå ryddet og åpnet igjen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.