NRK Meny
Normal

Mann og kvinne funnet døde

Det var en 18 år gammel kvinne fra Elverum og en 20 år gammel mann fra Ilseng som ble funnet døde i Elverum mandag kveld.

De to ble funnet i en bil langs den såkalte Militærvegen mellom Elverum og Løten i 19-tida mandag kveld. Det var en forbipasserende som oppdaget bilen med de to døde i.

Venter på obduksjonsrapport

- Vi kan ikke si noe om dødsårsaken før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger, sier politiadvokat Helge Eidsvåg ved Hedmark politidistrikt.

Obduksjonsrapporten kommer onsdag ettermiddag.

Ikke kriminelt

Ifølge politiet er det ikke grunnlag for å mistenke at det er skjedd noe kriminelt med de to ungdommene.

Det var en 18 år gammel jente fra Elverum og en 20 år gammel gutt fra Ilseng som ble funnet døde.

Minnestund

Tirsdag ettermiddag var det en minnegudstjeneste for den 18 år gamle jenta i Elverum.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Utopi å kjøre traktor på lastebil

    Landbruksminister Jon Georg Dale mener det er en utopi å frakte traktorer på lastebiler, slik vegvesenet har tatt til orde for. Vegveset har oppfordret bønder til å la traktoren stå eller frakte den på lastebil for ikke å hindre trafikken. – Det er en meningsløs uttalelse, sier Dale til Nationen.

  • Utsetter dobbeltspor i Stange

    Byggestart for dobbeltspor fra Kleverud til Sørli i Stange blir utsatt. Bane Nor har ikke har fått oppstartfinansiering via statsbudsjettet. Departementet mener det er behov for å se strekningen i sammenheng med strekningen til Åkersvika i Hamar.

  • Lettere skadd i elgpåkjørsel

    Sjåføren er lettere skadd, etter kollisjon med elg på riksveg 15 mellom Lalm og Vågå. Nødetatene er på stedet. Elgen ble avlivet av Viltnemda.