NRK Meny
Normal

Mann i 60-årene alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en motorsykkel er alvorlig skadd etter en kollisjon med en bil i Brøttum i Ringsaker.

Laster kart, vennligst vent...

Her skjedde trafikkulykken mellom en motorsykkel og en bil fredag ettermiddag.

Det var klokken 15.22 at politiet fikk melding om at det hadde skjedd en trafikkulykke på Turistvegen i Brøttum, Ringsaker.

– En motorsykkel kolliderte med en personbil. Nødetatene rykket umiddelbart ut til stedet, sa operasjonsleder i Hedmark politidistrikt Bjørn Lagmannssveen til NRK kort tid etter at ulykken hadde funnet sted.

Begge de involverte i ulykken ble tatt hånd om av helsepersonell og fraktet til Lillehammer sykehus.

Nå like før klokken 19 forteller ny operasjonsleder Tom Kristiansen at MC-føreren, en mann i begynnelsen av 60-årene fra Romerike, er blitt fløyet til Ullevål universitetssykehus med store hodeskader. Han skal imidlertid ikke være livstruende skadet. Bilføreren, en mann fra Hedemarken i slutten av 40-årene er dimitert fra sykehuset, uskadd.

– Ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring. MC-føreren forsøkte seg på en forbikjøring på høyre side, men traff bilen da også denne svingte til høyre, sier Kristiansen til NRK.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Raufoss tok playoff-plass

    Kampen i Nybergsund er over, og Raufoss vinner 3–2. Alta taper sin kamp mot Skeid. Dermed skal Raufoss møte laget som blir nummer to i den andre 2. divisjonsavdelingen. Vinneren her møter så lag nummer 14 i førstedivisjon til avgjørende kamp.

  • Raufoss skårer igjen

    Raufoss går opp til ny ledelse borte mot Nybergsund etter skåring av Ryan Doghman i det 75. minuttet. Dermed går Raufoss forbi både Alta og Asker, og nå ser det lyst ut for Raufoss. 15 minutter igjen å spille, Raufoss leder 3–2.

  • ... men så får Nybergsund straffe

    Alexander Garcia skårer sikkert fra straffemerket for Nybergsund. Det står 2-2. Asker har gått opp til 3-1 mot Kjelsås, og det betyr at det er Asker som igjen har playoff-plass.