NRK Meny
Normal

Mann i 60-årene alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en motorsykkel er alvorlig skadd etter en kollisjon med en bil i Brøttum i Ringsaker.

Laster kart, vennligst vent...

Her skjedde trafikkulykken mellom en motorsykkel og en bil fredag ettermiddag.

Det var klokken 15.22 at politiet fikk melding om at det hadde skjedd en trafikkulykke på Turistvegen i Brøttum, Ringsaker.

– En motorsykkel kolliderte med en personbil. Nødetatene rykket umiddelbart ut til stedet, sa operasjonsleder i Hedmark politidistrikt Bjørn Lagmannssveen til NRK kort tid etter at ulykken hadde funnet sted.

Begge de involverte i ulykken ble tatt hånd om av helsepersonell og fraktet til Lillehammer sykehus.

Nå like før klokken 19 forteller ny operasjonsleder Tom Kristiansen at MC-føreren, en mann i begynnelsen av 60-årene fra Romerike, er blitt fløyet til Ullevål universitetssykehus med store hodeskader. Han skal imidlertid ikke være livstruende skadet. Bilføreren, en mann fra Hedemarken i slutten av 40-årene er dimitert fra sykehuset, uskadd.

– Ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring. MC-føreren forsøkte seg på en forbikjøring på høyre side, men traff bilen da også denne svingte til høyre, sier Kristiansen til NRK.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fjøs har kollapset i Åsmarka

  Taket til et fjøs med over 100 storfe har kollapset i Åsmarka i Ringsaker. Det er uklart hvor mange dyr som har overlevd. Det pågår evakuering av dyra.

  Kart Åsmarka
 • – Listhaug må gå

  Hilde Ekeberg fra Oppland KrF og sentralstyremedlem i partiet, sier Erna Solberg nå må ta ansvar som regjeringssjef og rydde opp. Ekeberg mener KrFs vedtak om mistillit er riktig. – Listhaug har gått over streken, sier hun.

  Hilde Ekeberg
 • Einar Busterud vil ha fire nye år

  Hamarordfører Einar Busterud ønsker fire nye år som ordfører i Hamar. På årsmøtet i By- og bygdelista i kveld gjorde han det klart at han stiller seg til disposisjon for en ny periode.

  Einar Busterud, tidligere ordfører i Hamar
  Foto: Knut Sveen / NRK