NRK Meny
Normal

Mann i 30-årene pågrepet for drap

Kvinnen som ble funnet død i en bil ved Feiring tirsdag morgen er fortsatt ikke identifisert. Politiet avhører nå vitner og sikrer bevis.

Politiet gjør åstedsundersøkelser på stedet

I GRØFTA: Bilen kvinnen satt i, stod i grøfta langs fylkesvei 33 da politiet kom til stedet.

Foto: Jørn Tveter / NRK

Kvinnen ble funnet død i en personbil på fylkesvei 33 ved Feiring i Eidsvoll kommune før klokken 06 tirsdag morgen. Bilen kvinnen satt i, stod i grøfta like ved fylkesgrensen mellom Akershus og Oppland.

Politiet fikk melding om en trafikkulykke like før kl. 06-tiden, og rykket ut. 06.17 fant de den døde kvinnen.

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap. Politiet mener de kjenner hans identitet og jobber nå med å bekrefte kvinnens identitet. Det er ikke kjent om det er en relasjon mellom de to.

– Politiet jobber med å få identifisert den avdøde kvinnen. Det er også for tidlig å si noe om motiv for drapet og eventuell relasjon mellom den avdøde og pågrepne, sier politiadvokat i Øst politidistrikt Andreas Christiansen i en pressemelding.

Politiet etterforsker drap
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Etterforskes som drap

Ifølge vitner Toten Blad har snakket med, skal en person ha blitt skutt. Politiet har gjort avhør med flere vitner i morgentimene og fortsetter etterforskningen videre utover dagen.

– Politiet er i en tidlig fase i etterforskningen hvor vi foretar vitneavhør og sikrer bevis. Det er skader på avdøde som tilsier at det er brukt en gjenstand. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Det vil videre etterforskning kunne gi oss mer informasjon om, sier Christiansen.

Fylkesvei 33 har vært stengt siden i morges.

Politiet ber nå om tips i saken. De ber vitner som har observert en sølvgrå Ford Focus stasjonsvogn ved fylkgesvei 33 mellom kl. 03 og 06 i natt, ta kontakt.

Laster kart, vennligst vent...

FYLKESGRENSE: Kvinnen ble funnet like ved fylkesgrensen mellom Akershus og Oppland.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lange køer inn mot Elverum

  Det har vært lange køer på riksvei 3/25 inn mot Elverum i dag. Køene skyldes veiarbeid og trafikkdirigering på Grindalsmoen. Åpningen etter nattas arbeid er blitt forsinket på grunn av problemer med en asfaltlegger. Trafikken har i perioder stått stille helt fra Midtskogen.

  Kø inn mot Elverum
  Foto: Vibecke Vold Haagensen / NrK
 • Folldøl slipper søppel-bot

  En gårdbruker i Folldal slipper bot etter først å ha blitt anmeldt for forsøpling med en privat avfallsplass i nærheten av elva Folla. I følge Østlendingen slipper mannen å betale fordi han på eget initiativ har ryddet opp etter seg.

 • Reiselivspris til Trysil

  Destinasjon Trysil og Trysil Bike Arena har vunnet reiselivsprisen for 2017. Destinasjonen får prisen for sykkelsatsingen i Trysilfjellet som er bygd opp over tre år. Juryen skriver blant annet i sin begrunnelse at anlegget er unikt i Skandinavia og gir en tilrettelagt opplevelse for hele familien.