NRK Meny
Normal

Mann i 30-årene pågrepet for drap

Kvinnen som ble funnet død i en bil ved Feiring tirsdag morgen er fortsatt ikke identifisert. Politiet avhører nå vitner og sikrer bevis.

Politiet gjør åstedsundersøkelser på stedet

I GRØFTA: Bilen kvinnen satt i, stod i grøfta langs fylkesvei 33 da politiet kom til stedet.

Foto: Jørn Tveter / NRK

Kvinnen ble funnet død i en personbil på fylkesvei 33 ved Feiring i Eidsvoll kommune før klokken 06 tirsdag morgen. Bilen kvinnen satt i, stod i grøfta like ved fylkesgrensen mellom Akershus og Oppland.

Politiet fikk melding om en trafikkulykke like før kl. 06-tiden, og rykket ut. 06.17 fant de den døde kvinnen.

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap. Politiet mener de kjenner hans identitet og jobber nå med å bekrefte kvinnens identitet. Det er ikke kjent om det er en relasjon mellom de to.

– Politiet jobber med å få identifisert den avdøde kvinnen. Det er også for tidlig å si noe om motiv for drapet og eventuell relasjon mellom den avdøde og pågrepne, sier politiadvokat i Øst politidistrikt Andreas Christiansen i en pressemelding.

Politiet etterforsker drap
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Etterforskes som drap

Ifølge vitner Toten Blad har snakket med, skal en person ha blitt skutt. Politiet har gjort avhør med flere vitner i morgentimene og fortsetter etterforskningen videre utover dagen.

– Politiet er i en tidlig fase i etterforskningen hvor vi foretar vitneavhør og sikrer bevis. Det er skader på avdøde som tilsier at det er brukt en gjenstand. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Det vil videre etterforskning kunne gi oss mer informasjon om, sier Christiansen.

Fylkesvei 33 har vært stengt siden i morges.

Politiet ber nå om tips i saken. De ber vitner som har observert en sølvgrå Ford Focus stasjonsvogn ved fylkgesvei 33 mellom kl. 03 og 06 i natt, ta kontakt.

Laster kart, vennligst vent...

FYLKESGRENSE: Kvinnen ble funnet like ved fylkesgrensen mellom Akershus og Oppland.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tysk bokpris til Åsne Seierstad

  Journalisten og forfatteren Åsne Seierstad, får en høyhengende, tysk bokpris.Hun får prisen Leipzig Book Award for European Understanding 2018, for boka "En av oss". Det er historia om mannen som utførte terrorhandlingen her i landet 22.juli 2011.

  Åsne Seierstad
  Foto: Hilde Bjørnskau / NRK
 • Nysatsing rullator-produksjon

  Bedriften Topro Industri i Gjøvik får 50 millioner kroner i ny kapital. Det skjer for å styrke produksjonen av rullatorer på det internasjonale markedet. Topro Industri har 150 ansatte. Selskapet er av Europas ledende produsenter av rullatorer.

  Produksjon av rullatorer på Topro Industri
  Foto: OA.no
 • Flere barnefamilier trenger hjelp

  Flere barnefamilier trenger hjelp mot jul, ifølge Hedmark Røde Kors. Organisasjonen har god respons på sitt ønske-juletre på CC stadion i Hamar. Her henges ønskelister fra barn i familier med dårlig råd. Folk kjøper gavene, som fordeles av Røde Kors.