NRK Meny
Normal

Mann kom til rette etter leteaksjon på Stavsjø

Mannen som var savnet etter en fest på Stavsjø i natt har kommet til rette. Han skal være våt og kald, men uskadd.

Politiet opplyste like etter klokka 09.00 at de hadde startet en leteaksjon på Stavsjø i Ringsaker. En mann i 20-åra hadde forsvunnet etter en fest like etter klokka 05.00 i dag tidlig.

Rundt klokka halv 11 kunne politiet opplyse om at den savnede var kommet til rette.

– Vedkommende har selv oppsøkt et bolighus. Han er våt og kald, men tilsynelatende uskadd. Vi gjør nå en vurdering på om han trenger noe videre legetilsyn, sier operasjonsleder Bjørn Lagmannssveen.

Det var andre festdeltagere som ble bekymret da de ikke hadde hørt noe fra mannen etter at han forlot festen. Han var kun kledd i T-skjorte og olabukse.

Det som bekymret oss var at vi visste han var relativt tynnkledd, sier Lagmannssveen.

Det er spådd lokalt store nedbørsmengder i Hedmark i søndag, og temperaturen ligger på rundt 10 grader.

Mange deltok i søket

Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder deltok i søket etter mannen. Politiet tok utgangspunkt i at han hadde gått fra feststedet til fots.

– Det kom stadig flere fram til han ble funnet, så det er litt vanskelig å si nøyaktig hvor mange som deltok i søket, sier Lagmannssveen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.

 • Veiby nummer 3 i Rally Sweden

  Kongsvinger-kjøreren Ole Christian Veiby kom på tredjeplass i den neste raskeste klassen (WRC2) i Rally Sweden som blant annet ble kjørt i Grue og Åsnes. Japaneren Takamoto Katsuta vant. Franske Thierry Neuville vant den raskeste klassen, med Andreas Mikkelsen på 3. plass.

  Ole Christian Veiby nr 3 i Rally Sweden
  Foto: Even Management