NRK Meny

Mann funnet død i Søndre Land

 • – Jobber mot rusmiljøet

  – Politiet mener drapet på Nils Olav Bakken (bildet) fra Dokka er knytta til det lokale rusmiljøet. Dette er hovedteorien etterforskerne nå jobber utifra, sier politiadvokat Kristian Johansen. Bakken ble funnet død i Søndre Land 3. september.

  Nils Olav Bakken
  Foto: Privat / Politiet
 • Etterforsker som drap i Søndre Land

  Politiet etterforsker nå dødsfallet i Søndre Land lørdag som drap. Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug. En mann ble funnet død i nærheten av Fluberg bru i Søndre Land lørdag kveld. Den døde er sendt til obduksjon.

 • Mann funnet død

  Det er en mann som er funnet død i et skogsområde ved Fluberg bru i Søndre Land. Han ble funnet av turgåere i går kveld. Omstendigheter rundt funnet gjør at politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Den døde er sendt til obduksjon.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Veiby/Skjærmoen med ny kontrakt

  Skoda Motorsport har inngått en ny rallykontrakt med 21 år gamle Ole Christian Veiby fra Kongsvinger. Han blir dermed en av fire kjørere i bilfabrikken s rallysatsing for 2018. Veiby har sammen med kartleser Stig Rune Skjærmoen fra Elverum kjørt for Skoda også i år. .

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.
 • Politiaksjon Brumunddal

  Politiet aksjonerte tirsdag mot et spisested i Brumunddal. En person som er tilknyttet bedriften er pågrepet. Vedkommende er siktet for bruk og besittelse av narkotika. Minst fem politibetjenter og én hund har aksjonert i flere timer ved spisestedet, skriver HA.