NRK Meny
Normal

Mann funnet død i Glomma

En mann er funnet omkommet i Glomma i Sør-Odal i formiddag. Politiet bekrefter at det er 77-åringen de har lett etter siden fredag formiddag.

Laster kart, vennligst vent...

Operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, Jørn Akre, forteller at mannen ble funnet død i Glomma ved 10.30-tiden lørdag formiddag.

Letemannskap har lett etter en 77-åring som forsvant etter at han gikk ut på tur i området fredag formiddag.

77-åring fortsatt ikke funnet

Gikk ut på tur

77-åringen som ble meldt savnet på Skarnes i Sør-Odal fredag formiddag hadde gått ut på tur fra morgenen av. Politiet har gått ut ifra at han har tatt den samme turen som han pleide å ta. Da han ikke kom tilbake to timer etterpå ble han meldt savnet av samboeren sin.

Det ble søkt etter mannen både langs Glomma og med båt på vannet fredag kveld fram til det ble mørkt.

Lørdag morgen ble det gjort nye søk og en mann ble funnet død i elva.

Sist sett på brua

Ved 12.30-tiden kunne operasjonsleder Jørn Akre bekrefte at det er den savnede 77-åringen som er funnet. Siste observasjon av mannen var ved brua over Glomma ved 10-tiden fredag formiddag. Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt med mannen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • En sjåfør ble fotgjenger

    UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.

  • Innbrudd og tjuveri i Alvdal

    Politiet etterforsker innbrudd og tjuveri fra Byggservice i Alvdal. Det er stjålet et strømskap. En blå, svenskregistrert bil er observert i området, skriver politiet på Twitter.

  • Johan C. Løken er død

    Gårdbruker og politiker Johan C. Løken fra Elverum er død, 73 år gammel. Det skriver Østlendingen. Løken var stortingsrepresentant for Høyre og landbruksminister i Kåre Willochs regjering fra 1981 til 1983. Han døde i morges etter en tids sykdom.