NRK Meny

Mann funnet død i Brumunddal

 • Trolig ikke noe straffbart

  Politiet melder nå at det foreløpig ikke er noe som tyder på at det er andre personer som har vært involvert, eller at det har skjedd noe straffbart. En mann ble funnet livløs og døde senere på Sveum i Brumunddal i natt.

 • Trolig ikke noe straffbart

  Politiet melder nå at det ikke er noe som tyder på at det er andre personer som har vært involvert, eller at det har skjedd noe straffbart, etter at en mann ble funnet død ved Sveum i Brumunddal i natt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Forsinket dobbeltspor til Hamar?

  Bygging av dobbeltspor på Dovrebanen til Hamar kan bli utsatt. Det går fram av et dokument fra Bane Nor som Aftenposten har fått tilgang til. I dokumentet peker Bane Nor på at det ikke er realistisk med dobbeltspor til Hamar før i 2026. Dette er to år senere enn hva Stortinget har vedtatt i Nasjonal Transportplan.

  Togstreik
  Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK
 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.