NRK Meny
Normal

Alvorlig skadet etter knivstikking

En mann ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en slåsskamp i Eidskog i Hedmark natt til mandag. En mann er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse.

Laster kart, vennligst vent...

Mandag formiddag har politiet avhørt flere vitner, men vil foreløpig ikke si noe om hva de har sagt om det som skjedde.

– Vi fikk melding om en krangel som har utartet til et slagsmål hvor en person er blitt stukket med kniv. Personen er blitt kjørt til sykehus og er alvorlig skadd. Gjerningsmannen ble pågrepet ikke langt fra stedet, sier seksjonsleder Rune Bekkemoen hos politiet i Kongsvinger.

Legemsbeskadigelse

Politiet mener de har pågrepet rett mann og har siktet ham for legemsbeskadigelse. De vurderer om han skal framstilles for varetektsfengsling.

Mandag morgen kunne ikke politiet si noe mer om tilstanden til den skadde, utover at han er alvorlig skadet. Både han og den antatte gjerningsmannen er i 30-årene.

– Vi er helt i startfasen av etterforskningen, og vil bruke dagen til å danne oss et bilde av hva som har skjedd. Vi etterforsker både taktisk ved å gjennomføre avhør og teknisk på åstedet med kriminalteknikere.

Ble varslet av et vitne

Selve åstedet for knivstikkingen skal være et bolighus i Åbogen i Eidskog kommune. Politiet ble varslet om slåsskampen av et vitne som ringte ved 0300-tiden natt til mandag.

– Det var vitner til hendelsen, og har i formiddag avhørt flere vitner, men vi vil foreløpig ikke si noe om hva de har sagt om det som har skjedd, sier Bekkemoen.

Foreløpig er heller ikke den siktede mannen i 30-årene blitt avhørt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Spellemann til Frida Ånnevik

    Frida Ånnevik fra Hamar fikk i kveld Spellemannprisen i kategorien viser. Ånnevik fikk prisen for albumet "Flyge fra", som kom ut i oktober 2017.Dette er Frida Ånneviks tredje Spellemannpris

    Frida Ånnevik
    Foto: Anja Elmine Basma
  • Kollisjon i Elverum

    Det har vært en kollisjon på Riksveg 3 i Elverum nord for Elgstua i retning Rena. Det er mulig å passere forbi.