NRK Meny
Normal

Mann alvorlig skadet etter knivstikking

En kvinne i 60-årene er pågrepet etter at en mann i 70-årene ble knivstukket flere ganger i overkroppen. Hendelsen skjedde på Lillehammer natt til mandag.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk melding om hendelsen 01.23 natt til mandag, forteller leder for ordensseksjonen ved politiet i Lillehammer Frode Øverås til NRK.

– Meldingen kom først til AMK. Det viste seg å være knivstikking på en adresse i Lillehammer.

Politiet fikk rakst kontroll på den fornærmede mannen i 70-årene som var knivstukket flere ganger i overkroppen.

– Det ble utført livreddende tiltak på stedet før han ble fraktet til sykehus, forteller Øverås.

Politiet beskriver mandag formiddag mannens tilstand som alvorlig, men stabil.

Laster Twitter-innhold

Kvinne i 60-årene pågrepet

Om lag en time etter at politiet fikk melding om hendelsen, ble en kvinne i 60-årene pågrepet på en annen adresse på Lillehammer.

– Hun knyttet seg til hendelsen selv og ble pågrepet på egen adresse, forteller Øverås.

Kvinnen hadde behov for hjelp fra psykisk helsevesen. Politiet vet ikke hva slags relasjon kvinnen hadde til den fornærmede mannen.

Etterforsker

Knivstikkingen etterforskes nå videre. Politiet har hatt kriminalteknikere på flere steder i Lillehammer i løpet av natten. Ingen av de to personene skal være kjent for politiet fra før. Det skal ikke ha vært vitner eller andre som var involvert i saken, ifølge politiet.

– Hvis noen likevel har informasjon om saken vil vi gjerne vite det, sier Øverås.

Den fornærmede mannen er foreløpig ikke avhørt på grunn av sin tilstand.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Stjal kjøkken

    I løpet av sist helg ble det stjålet et helt nytt kjøkken fra ei hytte under bygging på Skeikampen. Politiet undersøker nå denne saken.

  • Dømt for overgrep på nabojenta

    En mann i 40-årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i tre år og tre måneder for seksuelle overgrep mot en 12 år gammel jente. Retten mener at mannen har utnyttet sin posisjon som nabo. Han er dømt for å ha hatt seksuell omgang med jenta, og for å ha sendt meldinger med seksuelt innhold.

  • Normal trafikk på E6

    Trafikken går normalt på E6 ved Moelv etter at det har vært redusert framkommelighet siden i formiddag. Et vogntog på veg nordover mistet en isblokk fra taket og traff en personbil på veg sørover på E6 i Moelv.