NRK Meny

Mange nye jobber i Valdreskommune

I dag lyses det ut 20 ledige stillinger i Vang kommune i Valdres. Det er jobber både i det offentlige og det private. Tidligere i år ble det lyst ut 30 nye stillinger i fjellkommunen med 1600 innbyggere. I følge såkalt Innovangsjonsminister i kommunen, Hallgrim Rogn (t.h. på bildet), er det tilflytting og vekst i næringslivet som er grunnen til de ledige jobbene.

Innovangsjon annonserer 30 nye stillinger i Vang
Foto: Sigrid Havig Berge / NRK

Flere saker fra Hedmark og Oppland

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bil av vegen i Aust-Torpa

    Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt av vegen i Aust-Torpa i Nordre Land i natt. Det var ingen ved bilen da politiet kom til stedet. Senere anholdt politiet en person mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han anmeldes og førerkortet ble beslaglagt.

  • Håndgemeng på bensinstasjon

    En mann og en kvinne havnet i håndgemeng på en bensinstasjon i Hamar i natt. Politiet måtte komme til stedet og mannen ble bortvist fra sentrum.

  • Mann gikk seg bort i sentrum

    En overstadig beruset mann gikk seg vill i Lillehammer i sentrum i natt. Han tok seg inn i en bygning for å holde varmen, men fant ikke veien ut. Mannen måtte ringe etter hjelp. Politiet fikk lokalisert mannen og fikk han i riktig retning.