NRK Meny

Mange lokale i storrenn

Uvanlig mange lokale skihoppere er tatt ut på de norske lagene til helgens to kontinentalcuprenn i Lillehammer: På laget for menn er Fredrik Bjerkeengen, Kolbukameratene, Robert Johansson (bildet), Søre Ål, Are Sumstad, Sør-Fron og Jesper Ødegård fra Gausdal tatt ut.På kvinnelaget finner vi Tonje Bakke, Elverum, Hanna Midtsundstad, Vaaler, Ingebjørg Saglien Bråten, Etnedal og Thea Øihaugen fra Gausdal.

Robert Johansson
Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Hadde overgrepsbilder

    En mann i 50-åra er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i sju måneder for oppbevaring av bilder og video med overgrep mot barn. Mannen har lastet ned filmer og bilder av overgrep gjennom 10 år, skriver Glåmdalen.

  • Matministeren til Innlandet

    Landbruks- og matminister Jon Georg Dale vil lære mer om landbruket i Innlandet og bruker de kommende tre dagene i Nord-Østerdalen, Rørostraktene og i Nord-Gudbrandsdalen. Han vil bl.a. besøke små matprodusenter.

  • Helseansatte mistet autorisasjon

    Fire helseansatte i Oppland ble i fjor fratatt autorisasjonen og får ikke lenger jobbe i sine yrker. Det skriver OA. Statens helsetilsyn ga til sammen 15 reaksjoner mot helsepersonell og virksomheter i Oppland i fjor.