NRK Meny

Lyngbrann i Alvdal

 • Lyngbrannen sprer seg

  Det er om lag 20 mål som står i brann i Urstømssetra i Alvdal og brannen sprer seg. Brannvesenet i Rendalen bistår brannmannskapene i Alvdal for å få kontroll på brannen. Politiet er også på vei til stedet.

 • Lyngbrannen i Alvdal sprer seg

  Brannvesenet i Alvdal har rykket ut til en lyngbrann i Urstømssetra. Ifølge politiet er det et område på ca. 20 mål som brenner. Ilden er i ferd med å spre seg. Brannvesen på stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Har startet etterforskning

  Spesialenheten for politisaker har startet etterforskning av en av lederne i Innlandet politidistrikt, Johan Martin Welhaven. Welhaven har søkt om å overta innleverte og beslaglagte våpen som skulle vært sendt Kripos, men som har blitt liggende på beslagsrommet hos politidistriktet.

 • Hotell vant gjev pris

  Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne og en jury skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK