Løke ble toppscorer for Storhamar

Heidi Løke hamret inn fem scoringer da Storhamar slo Stabæk 28–20 søndag. Det var håndballveteranens første kamp i norsk eliteserie siden 2011.

Heidi Løke

TILBAKE: Heidi Løke var søndag tilbake på håndballbanen i norsk eliteserie for første gang siden 2011. Her er Storhamar-spilleren sammen med sinn sønn Oskar.

Den siste tiden har Løke jobbet med å komme i kampform etter at hun i sommer fikk sitt andre barn. Søndag kom endelig seriedebuten for Storhamar.

34-åringen scoret tre kjappe mål tidlig i kampen. De to andre kom med kort tids mellomrom noen minutter ut i annen omgang. Løke hadde 100 prosent uttelling på skuddene sine. Med fem fulltreffere ble hun Storhamars toppscorer.