NRK Meny
Normal

Løke ble toppscorer for Storhamar

Heidi Løke hamret inn fem scoringer da Storhamar slo Stabæk 28–20 søndag. Det var håndballveteranens første kamp i norsk eliteserie siden 2011.

Heidi Løke

TILBAKE: Heidi Løke var søndag tilbake på håndballbanen i norsk eliteserie for første gang siden 2011. Her er Storhamar-spilleren sammen med sinn sønn Oskar.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Den siste tiden har Løke jobbet med å komme i kampform etter at hun i sommer fikk sitt andre barn. Søndag kom endelig seriedebuten for Storhamar.

34-åringen scoret tre kjappe mål tidlig i kampen. De to andre kom med kort tids mellomrom noen minutter ut i annen omgang. Løke hadde 100 prosent uttelling på skuddene sine. Med fem fulltreffere ble hun Storhamars toppscorer.

Første kamp

Søndagens ligaoppgjør var hennes første på norsk jord siden hun forlot Larvik til fordel for Gyor i 2011. Etter flere suksessrike år i den ungarske storklubben valgte hun å komme tilbake til Norge foran denne sesongen.

Storhamar står med tre strake seirer og full poengpott (6) i serieåpningen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Gulv i sauefjøs har kollapset

    Et gulv i et sauefjøs i Ringsaker har kollapset. Rundt 60 sauer har falt ned i møkkjelleren. Brannvesenet jobber med å redde ut dyra. Ingen personer har kommet til skade.

  • Badepark i Randsfjorden

    En badepark ute i Randsfjorden er snart fullfinansiert. Parken vil koste 2,4 millioner, men blir gratis å bruke. Planen er at den skal stå ferdig til Randsfjordfestivalen i august, sier Ole Henrik Pedersen i Randsfjordfestivalen.

  • Biffbanden tatt på Gjøvik

    «Biffbanden» som har herjet i Oppland er tatt. TV2-programmet Åsted Norge viste mandag bilder av to menn som stjeler storfekjøtt fra butikker i Øyer, Harpefoss og Fåvang. De skal ha stjålet 90 kilo indrefilet fra fem butikker i Oppland, skriver TV2.no.