NRK Meny
Normal

Lokalpolitikkens hverdagshelter

Lokalpolitikere får ofte mye kjeft for det de gjør. Fram mot høstens lokalvalg vil vi i NRK Hedmark og Oppland gi disse hverdagsheltene litt ekstra oppmerksomhet – og DU har mulighet til å foreslå hvemsom fortjener denne oppmerksomheten.

Lokalpolitikkens hverdagshelter

Vi vil feire hverdagens helter i politikken.

Foto: Susan McKenzie, Colourbox.com

Vi ønsker tips om enkeltpersoner som engasjerer for lokalpolitikken. Som bruker helger og kvelder for at lokalsamfunn rundt om i Hedmark og Oppland skal bli bedre steder å leve.

Personene vi leter etter har stort engasjement for politikk generelt, eller legger hjerte og sjel i enkeltsaker de brenner for.

Denne gangen er det ikke de mest kjente og profilerte politikerne vi er ute etter, men de som ikke er så godt kjent fra før. Det er heller ikke partitilhørighet som spiller noen rolle, men den ekeltes engasjement for å gjøre noe for fellesskapet.

Send ditt tips på e-post til NRK Hedmark og Oppland.

Det vi trenger av informasjon er: Navn, alder, bosted, parti og en god begrunnelse for hvorfor denne personen er en hverdagshelt i lokalpolitikken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kåret til årets unge leder

  Kjøkkensjefen på Sundeim i Nord-Fron, Espen Sætha, er av leserne og brukerne av Kommunal Rapport stemt fram som årets beste unge leder. Han ble nominert til prisen fordi han leder et kommunalt kjøkken som sprer matglede i praksis, skriver Kommunal Rapport.

  Espen Sætha kåret til årets unge leder i Kommunal Rapport
  Foto: Kommunal Rapport
 • To kollisjoner i Stange og Åsnes

  To biler har kollidert på riksvei 2 ved Flisa bru i Åsnes. Ingen personer skal være skadet. På E 6 i Stange skal en personbil ha kjørt inn i brøytebil. Også her ble det bare materielle skader. Kollisjonene skaper ingen store hindringer for trafikken.

 • Forgiftningssaken for retten

  I dag kommer den såkalte forgiftningssaken ved Nansenskolen i Lillehammer opp for retten. En 23-åring kan få opptil seks års fengsel etter å ha prøvd å forgifte en medelev ved skolen. Den tiltalte skal ha gjort dette som et ledd i et sjalusidrama.