Lokaloppgjør på Gjemselund

Siste kamp i den 17. serierunden spilles mellom Kongsvinger og Nybergsund på Gjemselund i kveld.

Hedmarkslaga i 1.divisjon 2009!
Foto: NRK

Både Nybergsund og Kongsvinger jakter tre poeng når de to langene braker sammen på Gjemselund i kveld.

Kampen ser du direkte i NRK nett-tv i kveld fra 19.35

Følg kampen, minutt for minutt

– Knalltøft

KIL-trener Morten Kristiansen er forberedt på at møtet med Nybergsund blir et knalltøft oppgjør.

– Disse to lagene kjenner hverandre så godt, og vet så mye om hverandre at det blir et tett og jevnt oppgjør, sier Kristiansen.

Nybergsund har vunnet de tre siste oppgjørene mot Kongsvinger i 1.divisjon. Den 2. juni vant tryslingene hele 3-0 over laget fra sør-fylket. Etter tre tap før fotball-ferien startet Kongsvinger opp igjen med 2-1 seier over Sogndal forrige uke.

– Den seieren var en opptur for oss, og vi har som målsetting å ende opp på kvalikk-plass etter årets sesong. Men vi trenger tre poeng i kveld, for det er så jevnt at det kommer til å bli kniving hele veien inn, sier Kristiansen.

– Presset er på KIL

Nybergsund møter Kongsvinger i kveld med tre strake tap i ryggen, og bør ta tre poeng med seg tilbake til Trysil for å henge med i toppen.

– Kongsvinger har nok større press på seg enn det vi har. De har målsetting om opprykk, mens vi aldri har pålagt oss det presset, sier trener og sportslig leder i Nybergsund, Ola Brenden.

Brenden sier at laget fra Trysil tar en kamp om gangen og at de satser på tre poeng før hver kamp. Han håper også at mange tryslinger vil ta turen til Kongsvinger i kveld.

– Det er jo lettere å spille fotball med stor støtte på tribunene. Vi har erfart at disse nabooppgjørene drar til seg mye publikum, og vi håper det blir full fart på Gjemselund i kveld, avslutter han.

Kongsvinger er nummer 4 på tabellen før kveldens kamp, med 27 poeng.

Nybergsund er nummer 9 med 23 poeng før kveldens kamp.