NRK Meny

Lokal FrP-topp melder seg ut

Leder i Åmot Frp og organisatorisk nestleder i Hedmark Frp, Frank A. Buen vil melde seg ut av partiet dersom Frp godtar økte drivstoffavgifter. – Frp er inne i en skjebnetime. Dersom Frp går med på å øke drivstoffavgiftene i det nye budsjettet, vil mange gjøre som meg: melde seg ut av Frp. Da er grunnlaget for partiet borte, sier partiveteranen fra Åmot til Østlendingen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Publikumsrekord på hockeyfest

  Folk strømmer til for å se lokaloppgjøret mellom Lillehammer og Storhamar i eliteserien i ishockey i kveld. Håkons Hall er for anledningen islagt for hockeyfest og 10.000 publikummere skal på kampen når Lillehammer Ishockeyklubb feirer 60 år.

  Folk strømmer til Hockey Classic
  Foto: Karianne Stordal / NRK
 • Sølv til Eide på sprinten

  Mari Eide tok sølv i NM i sprint på Beitostølen lørdag. Rekruttlandslagsløperen fra Øystre Slidre, som går på hjemmebane denne helgen, hadde kun regjerende olympisk mester Maiken Caspersen Falla foran seg på resultatlista på den klassiske sprinten.

 • NM-gull til Kokslien

  Mikko Kokslien fra Søre Ål vant NM-gull i kombinert på Beitostølen lørdag ettermiddag. Kokslien gikk inn til seier etter et spurtoppgjør mot Jørgen Graabak.