NRK Meny
Normal

Litauere på flukt

En litauer er pågrepet, mens to er på flukt fra politiet - etter en svømmetur i Lågen ved Lillehammer søndag ettermiddag.

 

Den våte flukten skjedde etter at de tre ble oppdaget ved Lund Bilopphugging i Lillehammer. Der var de igang med demontering av biler, og det var det flere som ringte til politiet og tipset om.

Svømte ut i Lågen

Da politiet kom, satte de tre avgårde mot Gudbrandsdals-lågen og la på svøm. To av dem ga opp i den strie elva, mens den tredje kom seg unna.

Rømte i kampens hete

En av de pågrepne klarte imidlertid å rømme. Ifølge politiet skjedde det fordi de måtte konsentrere seg om å redde en av dem som var ute i elva fra å drukne.

Jakten på de to fortsetter nå i ettermiddag, men politiet har sikret seg bevis ved å taue inn to biler med tjuvgods.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.