NRK Meny
Normal

Litauere på flukt

En litauer er pågrepet, mens to er på flukt fra politiet - etter en svømmetur i Lågen ved Lillehammer søndag ettermiddag.

 

Den våte flukten skjedde etter at de tre ble oppdaget ved Lund Bilopphugging i Lillehammer. Der var de igang med demontering av biler, og det var det flere som ringte til politiet og tipset om.

Svømte ut i Lågen

Da politiet kom, satte de tre avgårde mot Gudbrandsdals-lågen og la på svøm. To av dem ga opp i den strie elva, mens den tredje kom seg unna.

Rømte i kampens hete

En av de pågrepne klarte imidlertid å rømme. Ifølge politiet skjedde det fordi de måtte konsentrere seg om å redde en av dem som var ute i elva fra å drukne.

Jakten på de to fortsetter nå i ettermiddag, men politiet har sikret seg bevis ved å taue inn to biler med tjuvgods.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • To menn pågrepet etter vold

    To menn er pågrepet etter at en mann i 20-årene er innlagt på sykehus etter en voldshandling på Dokka natt til søndag. Poltitiet etterforsker sakene, og vil foreta avhør av de involverte partene i dag.

  • Nr. 6 i korps-NM

    Kolbu janitsjarsjarkorps med dirigent Christian Tennfjord ble nummer 6 i helgas norgesmesterskap for janitsjar, i regi av Norges musikkorpsforbund. De var 3,5 bak vinneren Christiania blåseensemble. Dette er korpsets beste plassering noensinne.