NRK Meny
Normal

Lilyhammer-sirkuset inntok Lysgårdsbakken

Folk strømmet til Lysgårdsbakken i dag, for å være statister på innspillingen av Lilyhammer, sesong tre. Men stjernene var det ikke så lett å få øye på, for de var på kongetribuna.

Flere hundre statister møtte opp i Lysgårdsbakken til innspillingen av en stor scene i Lilyhammer, sesong tre, lørdag. Det var Torgeir som skulle hoppe, men akkurat det opptaket ble ikke gjort i dag.

Innspilling av en scene til Lilyhammer, sesong tre, i Lysgårdsbakken. Foto/reporter: Arne Sørenes.

Noen hundre lillehamringer tok turen til Lysgårdsbakken i dag, for å være med på innspillingen av Lilyhammer og skape OL-stemning på nytt.

Statister i Lysgårdsbakken

God stemning med OL-floke, flagg og tidsriktige antrekk.

Foto: Arne Sørenes

Hele uka har byen vært snudd på hodet på grunn av innspillingen av den tredje sesongen av Lilyhammer. Og i dag skulle en av skuespillerne hoppe i Lysgårdsbakken.

Røper ikke hvordan det gikk

Men det ble ikke noe kråkehopp i OL-bakken. Det opptaket viste seg å være gjort allerede. Og det var Torgeir som hoppet.

– Ja, det er Torgeir som skal prøve å oppfylle drømmen om å hoppe i Lysgårdsbakken, forteller regissør Øystein Karlsen.

Men han vil ikke si noe om hvordan hoppet går. Det får vi se når episoden kommer på TV.

På kongetribuna

De andre kjente skuespillerne var det heller ikke så lett å få øye på for publilkum. Steven van Zandt & co befant seg nemlig oppe på kongetribuna.

Men stemningen var det likevel ikke noe å si på. Den gamle OL-floka slo an også

Henrik Mestad, skuespiller

Skuespiller Henrik Mestad syns det er skikkelig artig at så mange vil være med på innspillingene.

Foto: Arne Sørenes

i dag. Og mange av de fremmøtte hadde gjort seg skikkelig flid med gjennomførte antrekk, flagg og plakater. Så jubelscener i bakken ble det uansett.

– Som Star Wars, liksom

Skuespiller Henrik Mestad forteller at det er utrolig hvor populær serien har blitt og at det merkes både på oppmøtet i bakken og ellers.

– Ja, på hotellet i morges så møtte jeg britiske fans som har lagt ferien sin til Lillehammer for å være der og som sitter i hotellobbyen. Sånn som Star Wars har det alstå, ler Henrik Mestad.