NRK Meny

Lillehammer med sju strake.

Da erkerivalane Storhamar og Lillehammer i kveld møttest på Hamar OL-Amfi, var det bortelaget som hadde favorittstempelet, med heile seks sigrar på rad. Og det var også Lillehammer som kom best i gang, og fyrste målet kom etter ca. sju minutt ved målscorar Brett Cameron. Så utlikna Storhamar, før Lillehammer drog ifrå. Og då ungguten Stian Nystuen etter 42 min lurte den fjerde pucken inn bak Oskar Östlund i Storhamarmålet, fastsette han sluttresultatet 1 - 4

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i Storgata

    Det brenner i en garasje sør i Storgata i Lillehammer. Brannvesenet er i gang med slukking og har kontroll på brannen, ifølge politiet. Det skal ikke være fare for spredning, men fem personer i nabohuset måtte gå ut på grunn av røyk fra brannen.

  • Svele fortsetter i Storhamar

    Mia Svele har skrevet en ny kontrakt med Storhamar Håndball. Ungdomslandslagsspilleren har signert en ny toårskontrakt med klubben.

  • Tatt med narkotika

    En person er innbrakt til politiet i Lillehammer mistenkt for bruk og besittelse av narkotika. Person ble tatt ved skysstasjonen, og vedkommende skal ha erkjent forholdet.