NRK Meny

Lillehammer ishockey

 • Lillehammer fortsatt i eliteserien

  Lillehammer ishockey (bildet) er klar for eliteseriespill også neste sesong etter at de vant 5–2 over Bergen i kveld. Kongsvinger knights leder 6–1 over Tønsberg og er dermed mer eller mindre klar for videre eliteseriespill neste sesong.

  Lillehammer - Bergen
  Foto: Stein Schinstad / NRK
 • Lillehammer vant i Jordal amfi

  Lillehammer ishockey vant 3-2 over Vålerenga. Kampen gikk til sudden death og Nicolas Ritz satte det avgjørende målet og tar to poeng med seg hjem til Lillehammer.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

  – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.

 • Maren Lundby vant soleklart

  Hopperen Maren Lundby fra Toten utklasset konkurrentene i verdenscupen i Hinterzarten. Hun hoppet 105 meter i første og 102 meter i andre og vant med god margin foran Katharina Althaus. – Jeg var veldig nervøs i dag og det er var godt at jeg fikk til to lange hopp, sa Lundby etter seieren.

 • Ingen topplassering for Johansson

  Robert Johansson endte på 15.plass i verdenscupen i hopp i Engelberg. Johann André Forfang ble beste norske på fjerdeplass, mens Richard Freitag vant.