Lillehammer-Lørenskog

Lillehammer hockey

• Storhamar vant over Lillehammer

Storhamar vant sesongens første mjøsderby i eliteserien i ishockey da de slo Lillehammer 4-2 i kveld.

Storhamar har inntil videre en luke på seks poeng til tabelltoppen.

Det gnistret til mellom spillerne flere ganger, og Storhamar-spiller Sverre Rønningen fikk midtveis i siste periode matchstraff for å slå linjedommeren som prøvde å skille ham fra LIK-spiller Gabin Ville. TV-bildene viste klart at det var Ville som traff dommeren.

– Jeg skjønner ikke hva han driver med. Linjedommeren mener at jeg slo ham, men så dum er jeg ikke, sa Rønningen til TV 2.

Det skjedde på stillingen 2-1 til Storhamar, som tok ledelsen først ved Adrian Saxrud Danielsen og så ved Andreas Martinsen. Peter Quenneville økte til 3-1, men Alexander Reichenberg reduserte umiddelbart med sitt annet mål i kampen, og skapte ny spenning. (NTB)

• Lillehammer seiret mot Comet Halden

Comet Halden fikk søndag besøk av Lillehammer i eliteserien i hockey.

Bortelaget fra Lillehammer vant kampen 2–1.

Lillehamringene scoret to kjappe mål i andre periode, før Comet fikk inn en redusering på slutten av perioden.