NRK Meny
Normal

Lillebror Vasaasen på Innlandsscenen

Onsdag tar Lillebror Vasaasen fra Romedal med seg trekkspillet sitt opp på Innlandsscenen. Han har med seg Annar By på gitar, Oline Bakkom på fele, Simen Wie spiller bass, Anders Lillebo trakterer orgelet, mens Mats Lillehaug holder rytmen på trommer.

Innlandsscenen

Se konserten med Lillebror Vasaasen her!

Han er mest kjent for trekkspillingen sin, Lillebror Vasaasen, men som han selv sier, «tusker» han også med visesang og andre instrumenter på si.

På onsdag spiller han både egne og andres verk når han skal underholde NRK Hedmark og Opplands lyttere fra 15.10 og en halvtime framover.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar håndball

  Storhamar håndball har signert juniorlandslagsspiller Guro Nestaker fra Oppsal. Det skriver klubben i en pressemelding. 19 år gamle Nestaker er opprinnelig fra Gjøvik. Venstrebacken har skåret 178 mål på 52 kamper for juniorlandslaget.

 • Lastebil veltet på Dokka

  En lastebil har veltet over på siden på fylkesvei 33 ved Nordsinni på Dokka. Ingen skal være skadet. Politiet melder på Twitter at det er glatt på stedet. Bergingsbil er på vei og trafikken blir dirigert manuelt.

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK