NRK Meny
Normal

Lette etter jente ved Tyin

Røde Kors lette tirsdag kveld etter ei jente som ble observert gående ved Tyin i Valdres. Det kan ha vært den savna 17-åringen fra Øvre Årdal i Sogn og Fjordane.

Charlotte Moene

Charlotte Moene har vært savna siden mandag formiddag.

Foto: Politi / NRK

Observasjonen ved Tyin ble gjort mandag kveld, men tirsdag formiddag ble ei jente i slutten av tenåra sett gående på gamlevegen på fjellet mellom Tyin og Øvre Årdal.

Les også: Avsluttar søk i Årdal

Tirsdag kveld gjennomførte 7 personer fra Røde Kors i Vang i Valdres en rundspørring. Den er avslutta uten resultat.

- Vi gikk fra hytte til hytte fra Tyinkrysset mot Tyin og så etter jenta eller noen som kan ha sett henne, men uten resultat, sier Bøye Leirhol i Røde Kors.

Politiet sier beskrivelsen på jenta som ble observert ved Tyin i Vang i Valdres kan stemme med opplysningene de har om Charlotte Moene fra Øvre Årdal, som har vært savna siden mandag formiddag. De ønsker tips fra publikum som kan bidra til å finne jenta.

Tirsdag ettermiddag avslutta Politiet i Sogn og Fjordane søket etter 17-åringen i Øvre Årdal. Nå flytter de fokuset til Tyin.

Da Moene forsvant, hadde hun på seg ei lys goretex-jakke med limefarga felt, dongeribukse og hvite sko. Hun er 170 cm høy.

Onsdag morgen organiserer politet nye søk etter jenta. Letinga begynner i ni-tida.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i Storgata

    Det brenner i en garasje sør i Storgata i Lillehammer. Brannvesenet er i gang med slukking og har kontroll på brannen, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Det skal ikke være fare for spredning.

  • Svele fortsetter i Storhamar

    Mia Svele har skrevet en ny kontrakt med Storhamar Håndball. Ungdomslandslagsspilleren har signert en ny toårskontrakt med klubben.

  • Tatt med narkotika

    En person er innbrakt til politiet i Lillehammer mistenkt for bruk og besittelse av narkotika. Person ble tatt ved skysstasjonen, og vedkommende skal ha erkjent forholdet.