NRK Meny
Normal

Leter etter kvinne i Østre Toten

En kvinne i 50-åra er savnet fra en institusjon i Østre Toten. Frivillige letemannskaper og politihelikopter er på veg for å delta i letingen.

Kvinnen ble sist sett på institusjonen på Sletta på Østre Toten klokka 7.30 i dag tidlig.

– Vi er ute i området med to politipatruljer og venter på frivillige fra Røde Kors pluss et politihelikopter, sier operasjonsleder hos politiet i Vestoppland, Bård Christiansen.

Ber om tips

Politiet vil gjerne ha hjelp fra publikum og ber folk som kan ha sett kvinnenom å ta kontakt.

Den savnede kvinnen er ca 160 cm høy, er tynn og har kort, grått hår. Hun har på seg en beige jakke og knallblå joggebukse, sier operasjonsleder Bård Christiansen.

Det er kaldt med 7-8 minusgrader i området ved institusjonen nå. Kvinnen har ikke med seg mobiltelefon og politiet vet ikke hvor hun kan ha tatt vegen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.