NRK Meny
Normal

Savnet dame funnet i god behold

Det ble satt igang leteaksjon etter en dame i 80-åra i Løtenfjellet. Hun ble etter hvert funnet av politihelikopteret.

Dama ble meldt savnet etter at hun skulle plukke bær. Hun ble funnet i god behold litt før klokken 16.00.

– Hun er nå funnet. Det var politihelikopteret som fant henne. Hun er litt sliten og dehydrert, men i tilsynelatende god form, opplyser operasjonsleder i Hedmark politidistrikt til Østlendingen.

Det ble satt inn store letemannskaper etter damen, og mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Sivilforsvaret bidro i leteaksjonen.

Hun gikk fra en parkeringsplass sør for Øysetra, og skulle hentes av en venninne. Men ga ikke lyd fra seg etter at hun dro av sted på bærturen.

– Hun skulle vært tilbake på et avtalt sted klokka 12, men har ikke gitt lyd fra seg. Hun har også en sykdomshistorikk, så det er derfor vi drar i gang såpass bredt, uttalte Geir Rygg i politiet til NRK da aksjonen var i gang.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Senter konkurs

    Romanifolkets/taternes senter i Kongsvinger er konkurs. Senteret begjærte selv oppbud, forteller advokat Geir Langhelle, som er oppnevnt som bostyrer, til Glåmdalen. Gjelda er anslått til å være på omkring en halv million kroner, men dette er uavklart.

  • Innbrudd i Alvdal

    I løpet av natt er det stjålet diesel, varmeovner og armatur fra en anleggsplass i Alvdal. Politiet har undersøkt åstedet.

  • Lavere bompengesatser i Innlandet

    Regjeringen har vedtatt å kutte bompengegjelden med 500 millioner kroner i 2017. For Hedmark og Oppland betyr dette rundt 145 millioner kroner noe som berører bomtakstene på E 6, E 16 og riksvei 4. Tilskuddet betyr at gjennomsnittstakstene blir redusert med rundt 10 prosent.