Lekte seg til seier i sluttspill

Elverums håndballherrer lukter gull igjen etter at de fredag kveld vant første sluttspillfinale mot Arendal 31-25.

Christian Berge, trener Elverum håndball

Returkampen spilles i Terningen Arena søndag kveld. Vinner Elverum der er de sluttspillmestere, viss det blir tap må en siste og avgjørende kamp til.

Må ikke ta seieren på forskudd

Første omgang ble en jevnspilt kamp mellom de to lagene som kjemper om gullet i sluttspillet i eliteserien. Elverum ledet med tre mål til pause.

Andre omgang starta bra for Elverum som etterhvert tok ledelse med 8 mål og da var kampen avgjort for Elverum som dro seieren i land med 31-25 mot Arendal som spilte på hjemmebane.

- Nå må vi passe på at vi ikke går i samme fella som sist vi møtte Arendal på hjemmebane. Da tok vi for lett på oppgaven, og tapte kampen, sier Elverumstrener Christian Berge.

Sluttspillgull henger høyt

Han tror at hvis laget klarer å vise den samme disiplinen i en kamp til klarer Elverum å ta sluttspillgullet.

I så fall har de denne sesongen klart både å ta seriegullet og sluttspillgullet. I fjor glapp seriegullet, men Elverum klarte å ta sluttspillgullet.

Ellevill fest etter gull

Sjøl om Elverum har tatt seriegullet i år, henger også sluttspillgullet høyt for laget. Kampen mot Arendal fredag var den 51. kampen til laget denne sesongen.

- Det viser at spillerne er godt trent hvis de klarer å stå helt ut sluttspillet, sier Berge.