Lekte med Notodden

Kongsvinger slo tilbake etter to tap og knuste Notodden på Gjemselund.

To strake tap ble glemt da Kongsvinger-spillerne lekte seg med Notodden på hjemmebane søndag. 3-0-seier holder opprykksdrømmen ved like.

Tap mot Nybergsund-Trysil og Sogndal i de to siste rundene, gjorde at Kongsvinger risikerte å miste kontakt med Sogndal på tabelltopp i 1. divisjon. Men hjemme mot Notodden ble det en enkel hjemmeseier.

Kai Risholt innledet scoringsballet da han ordnet 1-0 etter å ha kommet alene med keeper like før hvilen. I annen omgang var Magnus Sylling Olsen litt heldig da han satte ballen i åpent mål.

Skuddet holdt på å gå til side for målet, men gikk inn via stolpen. Fem minutter før full tid avsluttet Edier Frejd med å legge på til 3-0 etter et flott Kongsvinger-angrep. KIL ligger på annenplass, med samme poengsum som Sogndal.

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

KIL vinner 3-0 etter en frisk 2. omgang.

Ettmåls-tap for Sundet

Tarjei Dales mål etter 18 minutter var alt Sogndal trengte for å få 1-0-seier over Nybergsund-Trysil, som er på tredjeplass, fem poeng bak de to tetlagene.

HamKam må vinne sin hjemmekamp mot Haugesund tirsdag for å holde liv i håpet om direkte opprykk. Selv med seier er det fem poeng opp til lederlagene.