NRK Meny

Leiteaksjon ved Mysusæter

 • Mann framleis sakna

  Ein mann i 70-åra er sakna ved Mysusæter. Han gjekk ut åleine på ski klokka 10 i dag tidleg og politiet vart varsla i 12-tida. Politiet og Røde Kors er ute med scooterpatrulje og prøver å spore mobiltelefonen til mannen.

 • Leteaksjon på Mysusæter

  Politiet har satt i gang en leteaksjon på Mysusæter etter en savnet mann i 70-årene. Han har gått ut fra Furusjøen i retning nordover. Røde Kors er varslet, melder Politiet i Innlandet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Røykutvikling i Lillehammer

  En person ble sendt til helsesjekk etter røykutvikling i en bolig i Lillehammer i natt. Brannvesenet rykket ut til boligen klokka 0200, og fikk raskt kontroll på stedet. Røykutviklingen skyldtes hodetelefoner som var lagt på to kokeplater som var slått på.

 • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

  Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.