NRK Meny
Normal

Legger etterforskning på is

Politiet i Hedmark avventer videre etterforskning av Alvdal-sakens forgreininger til Gjerdrum inntil det faller dom i saken.

De tiltalte i overgrepssaken fra Alvdal

De tiltalte i overgrepssaken fra Alvdal.

Foto: Tegner: Esther Bjørneboe

Den eldste datteren til den hovedtiltalte kvinnen (46) hevder at moren og en mann som ikke står tiltalt i saken, begikk grove overgrep mot henne da familien bodde i Gjerdrum på slutten av 1990-tallet.

Sondre Halvorsen

Plitiadvokat Sondre Kristian Halvorsen i Hedmark politidistrikt.

Foto: Joar Elgåen / NRK

– Vi har gjort innledende undersøkelser i etterforskningen, men avventer videre undersøkelser for å følge med på utviklingen og utfallet av rettssaken i den såkalte Alvdal-saken.

Det opplyser politiadvokat Sondre Kristian Halvorsen i Hedmark politidistrikt til nettavisen til Romerikes Blad.

Tidligere etterforsket

Saken mot 46-åringen og fire andre pågår nå i Nord-Østerdal tingrett.

Mandag skal datteren vitne mot moren.

Lensmann Bjørn Hoff i Nannestad og Gjerdrum har tidligere bekreftet at lensmannskontoret i 2003 og 2004 etterforsket kvinnen og mannen etter at kvinnens datter anmeldte dem for overgrep.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ung mann kjørte uten førerkort

    Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

  • Øyertunellen stengt

    E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.

  • Kjørte i tunnelvegg

    En mann i 50-åra kjørte lørdag kveld inn i en tunnelvegg langs riksvei 25 på Strynefjellet. Mannen blir nå anmeldt etter at politiet oppdaget at han kjørte med promille. Føreren kom uskadd fra hendelsen, skriver politiet i Innlandet på Twitter.