NRK Meny
Normal

Kvinne skallet ned mann

Ei kvinne skallet ned en mann ved skysstasjonen i Elverum. Volden var i følge politiet helt uprovosert.

Elverum stasjon

Volden skjedde ved skysstasjonen i Elverum.

Foto: Linda Vespestad / NRK

Ei kvinne i 20 årene er anmeldt til politiet, etter at hun skallet ned en mann i 60 årene ved skysstasjonen i Elverum. Voldshendelsen skjedde onsdag ettermiddag, og var i følge politiet helt uprovosert. Kvinnen slo også til mannen.

Mannen ble raskt kjørt til lege etter hendelsen, og det var mistanke om at han hadde fått glasskår i øyet fra brilleene som han hadde på seg. Han ble senere fraktet til sykehus, for en grundig sjekk av øyet.

Kan ha vært ruspåvirket

Operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Tom Kristiansen, sier det er mistanke om at kvinnen er ruspåvirket. Hun er kjørt til lege for blodprøvetagning.

Saken blir oppdatert.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ny Storhamar-seier

    Storhamars håndballkvinner slo Tertnes 26-23 og er fortsatt ubeseiret på tabelltoppen etter seks serierunder. Elise Skinnehaugen ble Storhamars toppscorer med åtte mål.

  • Sauebønder misfornøyde med sommel

    Bøndene er misfornøyde med at det ennå ikke er avklart hva de får i erstatning etter at en ulv drepte eller skadet 300 sauer i sommer. Kjetil Ulset i Gran beitelag sier at flere vurderer å slutte som sauebønder, hvis dette ikke snart blir avklart.

    Kjetil Ulset i Gran sauebeitelag
    Foto: NRK